Ohto pen personlig og graveret med tekst


Tilpas din pen eller Rollerball Pen Ohto indgraveret med et budskab. Giv en original og unik gave til en begivenhed!
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 155,98
- 11 stemmer
2 kommentarer
Kr 230,61
- 17 stemmer
1 kommentar

Giv en personlig gave i anledning af et jubilæum, nytaar, eller for alle væsentlige begivenheder i livet, er en rigtig god idé. For at sikre at behage hver gang, og lykkes i at deltage de mest nyttige og behagelig, vores billige kuglepenne synes særlig hensigtsmæssig. Faktisk er det muligt at opnå en skræddersyet Ohto pen med høj kvalitet. Disse produkter har et design inspireret direkte fra deres plads for undfangelsen, nemlig Japan. Produktkvalitet er meget høj med valget af aluminium for at sikre en lang levetid, der indgraveret gaver. Tilpasningen udføres ved hjælp af en ætsning laser ætset, som giver en kontrast mellem farven af ​​coatingen og råvarer.

For en gave billig, nyttige og original, skal du vælge en personlig pen Ohto

De nuancer af farver sikre en virkelig trendy design, med varieret nuancer til et bredt udvalg. Her er den perfekte gave til at markere ånderne i anledning af en bestemt begivenhed, med mulighed for at vælge en helt gratis personalisering. Faktisk hver brugerdefineret Ohto pen er unik, med en trim plan, der vil sikre tilfredshed heldige modtager af dette objekt. En personlig gave, der kommer fra denne samling, fra Japan, graveret og afsendt fra Marseille, og en meget høj kvalitet.

I anledning af pensionering for en forfremmelse, eller til en fødselsdag, valget af disse aluminium elementer vil være tilfreds med tilføjelsen af ​​et fornavn, et navn, eller en lille sætning til fuldt ud at tilpasse sig situationen og arrangementet på oprindelsen af ​​udbuddet. Forsendelser kan foretages i 24 timer med responsiv kundeservice og til at lytte til alle anmodninger om fuld tilfredshed

Andre gaver kategorien "Personlig pen" kan interessere dig:

Tilpasset Pen Ohto til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.