Brugerdefineret malet gobelin og papir trykt med dine fotos

personlig tapet foto
Wallpaper Foto 2,5 meter - en le - H250 x L61

Vælg din størrelse

- 11 stemmer
1 kommentar

Wallpaper Foto 2,5 meter


Kr 372,41
personlig tapet 2,5 meter højt på Gravissimo, er det muligt at oprette din egen brugerdefinerede tapet fra et fotografi, og derfor at forestille flere og flere originale stilarter for dens udsmykning. Tilbyd denne originale personlig gave til din mor til Mors dag eller din kærlighed til Valentinsdag og have det sjovt at nyistandsætte dit hjem! Foto tapet Gravissimo har de samme funktioner som en traditionel tapet: kvalitet 170 g / m² forhindrer tårer, han volder som en ikke-vævede tapet klassiker og har god absorption lim. Med denne type ikke-vævede tapet, er det ikke nødvendigt at lime strimlerne, limen er placeret direkte på væggen. Du kan også regne med den knowhow Gravissimo til udskrivning høj opløsning på dit billede. Vælg antal strips nødvendige: LE gobelin er en stribe af tapet, udtrykt ved dens bredde i centimeter. Gravissimo tilbyder at gøre din brugerdefinerede tapet strimler af 61 cm brede og 2,5 m høj. Antallet af strips, som du skal bruge er bredden af ​​væggen, du vil tilpasse. For eksempel, for at dække foto tapet væg gør 3,66 meter bred, du har brug 366/61 = 6 dele. En væg er aldrig helt rigtigt, bør der være en yderligere margin på 10 til 15 cm i højden og bredden i tillæg til dine mål. Plus: også som en 3 meter høj og 3,5 meter. - Matt Fleece Wallpaper (eller nonwoven). - Lev af 61x250cm - 170gr / m2 - Tilgængelig fra 61 cm til 427 cm bred Til større dimensioner og specifik, kan du kontakte os via kontaktformularen for at få et tilbud.
Wallpaper Foto 3 meter - 1 Le H300 x L61

Vælg din størrelse

Wallpaper Foto 3 meter


Kr 447,04
personlig tapet 3 meter uden for boksen og vælge en unik indretning med tapet billede, du har oprettet dig selv. Gravissimo tilbyder hans billede interface til at justere dit billede, og vil være ansvarlig for den høje definition af dit tapet udskrivning. For rendering kvalitet, anbefaler vi at bruge high definition billeder (digitalt kamera eller professionel fotograf). Tilbyd en original gave til dine børn til dekoration deres værelse til deres smag. Tænk også for en teenager eller din bedstefar vil elske at beundre alle hans børnebørn på væggen i hans stue. Gravissimo bruger overlegne materialer til sine brugerdefinerede baggrunde, så høj kvalitet papir 170 g / m² for en klassisk positur. Vælg antal strips nødvendige: LE gobelin er en stribe af tapet, udtrykt ved dens bredde i centimeter. Gravissimo tilbyder at gøre din brugerdefinerede tapet strimler af 60 cm bred og 3 m høj. Antallet af strips, som du skal bruge er bredden af ​​væggen, du vil tilpasse. For eksempel, for at dække foto tapet væg gør 3,60 meter bred, du har brug 360/60 = 6 dele. Plus: findes også i 2,5 meter høje og 3,5 meter. - Matt tapet - Lev af 61x300cm - 170gr / m2 - Tilgængelig fra 60 cm til 5,40 m bred
Wallpaper Foto 3,5 meter - 1 Le H350 x L61

Vælg din størrelse

1 stemmer

Wallpaper Foto 3,5 meter


Kr 521,67
personlige tapet 3,5 meter Opret en unik indretning ved at vælge at oprette dig selv en brugerdefineret tapet fra et fotografi. Du skal bare nødt til at få adgang til fotostudie Gravissimo at gå videre med placeringen af ​​din fotografering, ved at tilføje effekter og lag. Du kan derefter trække på ekspertise fra en specialist i digital print, der vil få din high definition billede på en høj kvalitet papir 170 g / m². Tilbyd denne enestående gave til din bedstemor for at nyistandsætte sin stue med et billede af sine børnebørn og hele hans familie. Plus: en højde på 3,5 meter, lejligheder og huse med højt til loftet kan også råd til at skabe et foto tapet. Vælg antal strips nødvendige: LE gobelin er en stribe af tapet, udtrykt ved dens bredde i centimeter. Gravissimo tilbyder at gøre din brugerdefinerede tapet strimler af 61 cm brede og 3,5 meter høje. Antallet af strips, som du skal bruge er bredden af ​​væggen, du vil tilpasse. For eksempel, for at dække foto tapet væg gør 3,70 meter bred, du har brug 370/61 = 6 dele. Plus: også som en 3 meter høj og 2,5 meter. - Matt tapet - Lev af 60x350cm - 170gr / m2 - Tilgængelig fra 60 cm til 4,27 meter i bredden

Du ønsker at låne et gebyr til dit hjem. Du flytter ind i en ny lejlighed, og du ønsker at give det en ny stil. Så det har været dage, du tilbringer timevis i byggemarkeder. Kun noget for dig, og du finder alle disse prøver kedelig gobelin, også traditionelle, allerede set og revideret ... Og hvorfor ikke selv opretter dit eget tapet med dine egne fotos eller kunst?

Den nuværende tendens er rent design, tapet opstår ikke på væggene, men en enkelt gryde eller to modstående sider, et par strimler lagt hovedgærde eller endda en fremhævet ovenfor en bekvem eksempel . Du kan dække væggene i et tæppe eller et forenet maleri og bestille et par længder af papir placeret på strategiske steder. Det er ideelt at fremvise dine egne kreationer.

Hvordan? Det er meget simpelt: downloade et foto af et idyllisk landskab af din ferie, en makro af en blomst eller et insekt du er stolt af, et minde om dit bryllup ... Hvis det er for et barns værelse , gjorde ham trække sin egen deco eller downloade et billede af hans foretrukne helten. For kunstnere på hjerte, bruge dine illustrationer og sammensætte din enkelt strimmel. Hvis du er udsmykning et kontor eller lokaler af en virksomhed, vil du være i stand til at reproducere dit logo og skabe en dekoration til virksomhedens image, der vil overraske dine gæster.

Indret dit hjem i en original måde med en brugerdefineret tapet til dit billede

Standard størrelse (61 x 250 cm) bredde på dit tapet og tilpasset til at tage fat på, såsom handel. Hvis din loftshøjde er mere vigtigt, så fortvivl ikke, vi går op til 3,50m. Vi har valgt for dig en kvalitet, ikke-vævede 170g / m² sikrer sikker håndtering af tåreflåd. Let at bruge, er det ikke-vævede papir ikke limet (lim får på støttevæggen) og derfor mindre skrøbelig. Fra vores side, vores ekspertise sikrer en høj definition print af dit billede. Vi vil vende tilbage sande farver og kontraster til at gengive den smukkeste effekt.

Den brugerdefinerede tapet i henhold til dine ønsker vil skabe unik dekoration til dit hjem. Du vil være stolt af at vise dine kreationer, og du vil overraske dine gæster. Du vil få tilfredsstillelsen af ​​at have et hjem til din oprindelige billede. Tilpasning og installation af denne gobelin er så let, at du finder dig selv ønsker at gentage operationen i alle rum! Også tænke på denne støtte til en original personlig gave til dine kære efter en flytning eller til jul.

Andre gaver kategorien "Personlig Fotoprint" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.