Badekåbe Brugerdefineret Broderet med første mand og kvinde


Oplev vores brugerdefinerede broderede badekåber med initialer, et navn eller endda en meddelelse. En unik gave til badeværelset.
Sorter efter: pris - popularitet

Den robe er det perfekte tilbehør til en afslappende eller cocooning. Du vil give slid for lounging hjemme, vågne op til starte dagen om aftenen for at se TV godt pakket ind, eller ud af bruseren eller bad. Denne bløde og fluffy tilfælde bliver hurtigt en uundværlig del af din garderobe. Men det er ikke så reserveret for brug af huset, kan du ikke undvære til din spa sessioner, dine thalasso behandlinger eller bare til puljen for at varme op og tørre ud.

Vi foreslår, at du vælger en brugerdefineret robe af fin kvalitet, 100% bomuld for maksimal absorption, med et bælte og en stor generøs og elegant sjalskrave. Vælg først farve og størrelse og opret så din tilpasning. Du vil være i stand til at tilpasse tøjet, som du ønsker, med et fornavn eller en kort meddelelse. Vores online konfigurator vil tilbyde forskellige farver søn og flere skrifttyper til at bringe endnu mere stil til dit broderi.

For et bryllup, Valentine eller bedstemødre fest, tilbyder en personlig badekåbe, der vil blive broderet med et navn eller initialer

Hvis du er professionel, hotel, eller hvis du administrerer en guest house, kan du også udstyre din broderede klæder af værelser på vegne af din institution. Det er en altid værdsat kundernes opmærksomhed. For store mængder, bedes du kontakte os, vil vi sende dig vores bedste tilbud på kortest tid

Unik og original, personlig badekåbe er en gave, der vil behage en bedstemor eller bedstefar for deres parti, til din elskede (e) til Valentinsdag, for en pensionering, en fødselsdag eller jul. Tænk også til et bryllup gave: en broderet badekåbe duo med initialer de nygifte vil være en original idé og praksis!

Andre gaver kategori "Bath Linen Brugerdefineret" kan interessere dig:

Personlig badekåbe til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.