Badekåbe Baby and Child Brugerdefineret Broderet med hendes navn


Oplev personlige baby badekåber broderet med initialer, et navn eller endda en meddelelse. En unik gave til en nyfødt eller et barn.
Sorter efter: pris - popularitet

Barnet bad er et vigtigt tidspunkt af dagen. Head to head privilegeret med mor (eller far), betyder det afslapning og sensoriske opdagelser for den nyfødte. Fra de første par minutter, den unge mor længere fuske forlade efter et par uger, og derefter tilføje legetøj til en mere underholdende oplevelse.

Men et ritual forbliver uforanderlig: at ud af badet. Den nyfødte skal tørres grundigt, godt pakket ind i et blødt og absorberende badekåbe, varmt for at barnet ikke ryste. Vi foreslår derfor modeller terry 100% bomuld, som er meget bløde og ikke vil angribe huden på dit barn. De vil absorbere fugt og efterlader huden blød og tør og vil tørre deres hår hætte for en komplet og velvære

For en original fødsel gave, tilbyder en personlig Baby badekåbe, der vil blive broderet med navnet på den nyfødte

Meget raffineret, med en lille sløjfe i kontrastfarver og en lille broderet bamse på brystet, er personlig Baby badekåbe præsenteret i en kasse med en matchende taske. Den vil blive broderet med navnet på barnet og dermed gøre en perfekt gave af fødslen. Du kan vælge mellem flere farver broderi søn. Lad os lege med kontraster eller nuancer, og du kan også variere glæderne med typografi af dit valg fra dem i vores online assistent.

Den personlig Baby badekåbe er en ideel fødsel gave til et spædbarn, for at fuldføre outfit moderskabets, men også for at behage i anledning af en fødselsdag eller til jul. Præsenteret i kassen med sin taske, dette personlig gave er den smukkeste effekt. Broderet navn på barnet, vil den nye mor sætte pris på denne delikate opmærksomhed.

Andre gaver kategorien "Baby Personlig Tøj" kan interessere dig:

Personlig Baby Badekåbe til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.