Zodiac Sølv vedhæng halskæde brugerdefinerede indgraveret med Photo


Afhængige af astrologi? Nyd vores personlige vedhæng med sølv stjernetegn tegn indgraveret med et foto og tekst.
Sorter efter: pris - popularitet

For en original fødselsdagsgave, købe en personlig Zodiac vedhæng med din stjernetegn indgraveret på forsiden. På bagsiden, kan du tilføje en personlig foto eller tekst efter eget valg via vores tilpasning guiden. I 925 ‰, her er en stilfuld og originale smykker til dig selv at give til dem, du elsker eller bare for sjov.

For en fødsel eller dåb, dette er en original idé til en personlig gave. For spædbørn eller småbørn, tilføje på bagsiden af ​​denne runde vedhæng fødselsdato eller dato for dåb og deres billede eller deres navn. Hvis du gudfar eller gudmor for en baby, for eksempel oprette en gave til deres opmærksomhed og ledsage det til et ideelt kanal for ham, med en længde på 25-38 cm.

Tilbyd en Zodiac vedhæng personlig sølv med et foto og budskab

Og til en fødselsdag eller til jul, en personlig Zodiac vedhæng penge største glæde, mand eller kvinde, tilhængere af astrologi og stolt over at bære om halsen deres tegn i dyrekredsen. Vædderen, Tvillingerne, Stenbukken, Jomfruen eller Scorpio, de tolv astrologiske tegn er her til rådighed for din nydelse. Find dem også forgyldt finish hvis dette materiale til dine præferencer. Vi tilbyder også et bredt udvalg af kanaler i sølv eller forgyldt at levere en komplet gave til din ven eller din mor.

Den gravering på bagsiden, er ved slagtøj. Det betyder, at en diamant spids rammer juvel at skabe personalisering. Denne metode giver et resultat af brændende kind "smykker", der spiller på refleksion af lys og med et spejl effekt.

Således er du sikker på at behage dine kære med denne gave graveret entydigt, uanset anledningen! Voksne og børn vil elske at bære denne unikke juvel og specielt skabt til dem på initiativ af deres pårørende.

Andre gaver kategorien "Pendler" kan interessere dig:

Sølv Zodiac vedhæng Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.