Graveret Vedhæng 18K Forgyldt med billede + tekst


Tilpas og brænde din 18K forgyldt vedhæng med et foto og en besked. En unik gave!
Sorter efter: pris - popularitet
Kr 238,07
- 148 stemmer
34 kommentarer
Kr 260,46
- 105 stemmer
30 kommentarer
Kr 312,70
- 122 stemmer
18 kommentarer
Kr 267,93
- 81 stemmer
22 kommentarer
Kr 245,54
- 84 stemmer
20 kommentarer
Kr 238,07
- 55 stemmer
4 kommentarer
Kr 253,00
- 79 stemmer
11 kommentarer
Kr 238,07
- 36 stemmer
3 kommentarer
Kr 282,85
- 29 stemmer
3 kommentarer
Kr 267,93
- 43 stemmer
5 kommentarer
Kr 260,46
- 18 stemmer
1 kommentar
Kr 432,11
- 10 stemmer
1 kommentar

Hvis du elsker smykker, Gravissimo kan du vælge en brugerdefineret Forgyldt vedhæng 18K at tilbyde for sjov. Du vælger mellem forskellige former ... Halskæden eller ID plader til den klassiske side. En hjerteformet halskæde for kærlighed til at erklære et jubilæum at fejre. Medmindre du ønsker at fejre en fødsel, en dåb med disse Scrolls former, der også giver dig mulighed for at tilføje et billede. Lad din fantasi og skabe originale smykker til unikke opmærksomhed.

Vælg et vedhæng indgraveret forgyldt for til Mors dag eller Fars dag og overraske dine forældre! Et foto vedhæng vil give dem mulighed for at holde portrætter af deres børn rundt om halsen, så tæt på deres hjerte, hele dagen. Du kan også vælge et vedhæng barn til at fejre nadver eller dåb af dit barn. Tilføj dato begivenhed og hans navn, så han kan holde en unik souvenir af denne vigtige ferie i hans liv.

En række vedhæng indgraveret forgyldt til alle lejligheder

Du kan tilpasse stilen i dit hjerte vedhæng ved at ændre skrifttypen fra dem foreslået af vores assistent, kan du også tilføje et foto, logo, symbol og for endnu mere originalitet, er nogle modeller, der allerede indgraveret med et lille hjerte eller kærlighed. Det vil gøre mere end tilføje et foto eller en lille tekst som "jeg elsker dig" på dette hjerte halskæde. For ikke at nævne den uundgåelige tegn i dyrekredsen at brænde på ryggen af ​​et fornavn og et fødselsdato. Din graveret smykker vil hjælpe dig stolt vise din stjernetegn.

og personliggøre din smykker efter dit ønske af en tekst og / eller foto på forsiden og / eller på ryggen. Du kan også vælge originale mønstre som en kløver, en engel eller bare et hjerte. Din sammensætning vil blive gengivet præcist og omhyggeligt ved mekanisk gravering, tekniske guldsmede, hvilket sikrer en finish og en meget præcise detaljer. Nyd tilpasning og tilbød en sikker betaling at skabe en smuk personlig gave til din smag. Din ordre vil blive leveret direkte til dit hjem i smykkeæsker eller gaveæske.

Tilbyder en personlig forgyldt vedhæng med et foto og tekst

For at fuldføre din indgraveret gave, så tænk på den matchende streng, som denne, ingen grund til at vente til at bære denne smukke perle indgraveret! Uanset om du vælger en forsølvet eller guld kæde kæde eller en satin snor, tilbyder personlig halskæde klar til at blive båret. En forgyldt indgraveret personlige vedhæng er en original gave, som vil helt sikkert den, der modtager den. Alle muligheder er godt at have det sjovt, eller at bestemme, at dette unikke og billige, en kærlighedserklæring, en fødsel, dåb, bryllup, en fødselsdag, Valentine ...

Og hvis du foretrækker mere massivt sølv eller stål, opdager også vores sølv vedhæng eller stål medalje samling. Et bredt udvalg af personlige smykker venter dig på Gravissimo. Prøv også vores personlige armbånd indgraveret armbånd, sølv signet ring, runde øreringe eller billede medaljon militær plade at tilpasse. Og for det budget, kan du i stedet vælge en nice billede nøglering hjerte for kvinder eller mænd, der vil tillade dig at markere en særlig lejlighed på en unik måde. Vælg smykker kvinde at røre din mor og vise hende, hvor meget du elsker hende.

For en mand gave idé, kan du også vælge vores brugerdefinerede par manchetknapper, fås i rund eller firkantet format. Opret en reel pryd tilpasses smykker for mennesket armbånd og et foto gravering pendant, at din mand eller far kan bære hver dag for at arbejde.

Andre gaver kategorien "Pendler" kan interessere dig:

Forgyldt Vedhæng til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.