Zodiac guld vedhæng halskæde med skik indgraveret Foto / tekst


Hvis du er en fan af astrologi så nyde vores personlige halskæde med stjernetegn tegn indgraveret med et foto.
Sorter efter: pris - popularitet

For den næste fødselsdag din kone eller dit barn, tilbyder en personlig vedhæng Zodiac forgyldt. Dette smykke er dekoreret på forsiden med en af ​​de 12 tegn på Zodiac præget og er i 18K guld. På bagsiden, kan du tilføje en fødselsdato, et navn eller en personlig foto til at brænde. Med vores online guiden kan du direkte se gengivelse af din skabelse før validering og færdiggøre din bestilling.

Smukke vedhæng Zodiac Forgyldt skik indgraveret percussion

Så vores team, med ætsning af slagtøj, vil påtage sig at nå dine omhyggeligt indgraveret gave, og du vil modtage i et par dage! Gennem hurtige og flere leveringsformer, kan du vælge den pakke, der passer bedst til dig i forhold til dit budget og din tid.

Hvorvidt tegn på ild, jord, vand eller luft, hver stjernetegn er tilgængelig i vores butik. I anledning af en dåb eller en fødsel, vil denne juvel være en stor personlig gave til en baby eller lille barn. Hvilket kan tilbydes såvel til en lille pige til en dreng, vil denne nice juvel forblive en unik souvenir for den person, der modtager den. tilbyder også en kanal for børn, der vil tillade ham at bære det samme. Vokser op, han bare har brug for at gøre, er at skifte kanal til at fortsætte med at bære det, så længe han ønsker

Tilbyd en original Zodiac vedhæng med et foto og budskab

En belagte vedhæng personlig Zodiac Guld kan også tilbydes til den største, mand eller kvinde, til en fødselsdag, jul, mors dag eller fars dag. Mest følsomme over for astrologi og dets betydning vil være glade for at bære hver dag deres stjernetegn om halsen med, derudover en original og diskret personlig gravering bagsiden af ​​vedhæng.

Andre gaver kategorien "Pendler" kan interessere dig:

Forgyldt Zodiac vedhæng Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.