Tilpasset foto vedhæng og halskæde medaljon print billigt


Tilbyd en original gave med vores personlige halskæde med et foto af dine kære. En dyrebar gave for at minde ham om, at du elsker ham.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 111,20
- 4 stemmer
1 kommentar
Kr 178,37
- 79 stemmer
10 kommentarer
Kr 148,52
- 65 stemmer
19 kommentarer
Kr 148,52
- 286 stemmer
143 kommentarer
Kr 178,37
- 168 stemmer
64 kommentarer
Kr 178,37
- 79 stemmer
14 kommentarer
Kr 148,52
- 31 stemmer
2 kommentarer

Hvis du har lyst til lidt fantasi om halsen og samtidig holde dig tæt på portrættet af din kæreste, disse vedhæng personlig foto er det rigtige for dig! Fint udformet og vildt feminin, vil de ser godt ud på en flot halsudskæring og smukke former, runde, ovale eller hjerte, alle meget elegant er perfekt til underholdende din tilpasning. Disse brugerdefinerede smykker er perfekte til at give som en Mors dag gave for eksempel!

Tilbyd et foto vedhæng halskæde til en unik personlig smykker

Vælg din bedste foto farve, portrættet af et barn eller din baby, en illustration af, hvor du er en fan, justere og afgrøde vedhæng på et hjerte eller oval og derefter, hvis du ønsker, lege med kunstneriske effekter, der tilbydes af vores assistent linje for at give det en stil af din egen. Efterlign og den gamle stil vedhæng med farveeffekt eller oprette din Nashville Pop Art til en sjov og quirky look.

Du er velkommen til at vælge den mest farverigt billede, vil det blive reproduceret, sublimeret gennem vores sublimering teknik farve billede på vores smykker. Det pigmenterede voks erstatter blækket opvarmet til ca. 200 ° C, er det imprægneres direkte i materialet af personlige smykker sikre fejlfri resultater over tid, flimrende farver og perfekt reproduktion af lysstyrke og kontrast.

Personlig halskæde vil give dig mulighed for at holde et minde om en elsket en fest for tidligt. Ledsaget af en sølv kæde, vil dit foto medalje ikke forlade dig, og kan også være tilgængelige som en pendant eller vedhæng første barn. Vælg personlige gaver at behage omkring dig, uanset alder eller køn gave modtageren!

Smukke vedhæng personlig med et farvefoto

Vores personlige foto vedhæng lave smukke fotogaver, unikke og originale, til priser, mere end rimeligt for en begivenhed for at markere en milepæl, Fars dag, en fødselsdag, Valentinsdag eller enhver lejlighed til at vise din kærlighed. En personlig gave, der vil svigte den mand eller kvinde, der modtager den. For en mand, bør du ovale eller runde, mens Mrs. sætte pris på vores specielle hjerteformede vedhæng.

Start din hurtige tilpasse et billede medaljon og tilbyder et komplet sæt til din mor eller din kone kommandant også en skik indgraveret armbånd eller et armbånd. Vi tilbyder også en dejlig foto ring din kone kan bære hverdagen. Gør det fuld af bijouteri at møde kvinden i dit liv! Og hvis hun foretrækker forgyldt vedhæng eller foto gravering vedhæng, opdage vores smykker indgraveret forgyldt eller sterling sølv. For et mindre gebyr, kan du nyde en personlig gravering på et foto vedhæng indgraveret eller stål vedhæng militær plade.

Andre gaver kategorien "Pendler" kan interessere dig:

Vedhæng personlig Photo til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.