Tilpasset køkken skærebræt med træ billede, glas


Hakke personlig med dine farver og med dit foto, gaveidé til mor!
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 185,83
- 7 stemmer
2 kommentarer
Kr 185,83
Kr 167,25
- 35 stemmer
10 kommentarer
Kr 148,52
- 53 stemmer
8 kommentarer

Skærebrættet er en uundværlig redskab i køkkenet. Du kan ikke undvære, og du bruger det hver dag til at hakke grøntsager eller skære fjerkræ. For at dette kan være mere praktisk, du ofte lader ved hånden, sol, næsten som hans køkken dekoration. Så meget desto mere grund til at være både robust og smuk. Din skærebræt og personlig vil tillade dig at have en unik gave, der matcher indretningen af ​​dit køkken eller dit billede, vil du glad og stolt over at udstille.

Gode ​​kokke vække kokken i dem ved at tilpasse deres plade med deres kulinariske præstation, deres smukkeste kage, cup-kager smukt dekoreret gylden eller en pizza ... Du kan også oprette din egen montage med flere tilbydes klicheer, tilpasning afgifter giver mange kombinationer.

Lovers vil nyde udsmykningen skabe et skærebræt på linje med udseendet af deres køkken, illustration tonal, en coverversion af temaet for tapet eller fliser. Du vil få en unik tilbehør totalt matchet med dit køkken og at ingen bliver nødt til at være på dit billede.

Tilbyd et skærebræt personlig til din bedstemor eller din far til en unik gave!

Du vil finde i vores online assistent, kunstneriske filtre, som du kan bruge til at give din skabelse en pop-art ånd eller tegneserie for eksempel. Tilføj derefter en besked ved at vælge en original skrifttype og voila! Vi gengive din komposition gennem vores farve sublimation teknik. Pigmenterne er imprægneret ind i materialet (glas) og er fastgjort i tid trods de mange gange vask i opvaskemaskinen. Med denne metode, er dine farver opfyldt, og kontraster lysene udlignes til et resultat så tæt på originalen.

Tilbyd denne enestående gave til bedstemor til jul eller fest bedstemødre, men også takke hende for hendes gode mad søndag. Tænk diskret fotografere hans sidste pie og tilføje en tekst, mens ømhed. Tilbuddet en far til hans fødselsdag er at komplimentere køkken eller opfordre ham til også gøre retterne med lidt humoristisk besked. Det er også den perfekte gave til en housewarming eller den første jul for et barn, der tager ud i sin egen lejlighed. De vil takke dig altid til at tænke på en personlig gave som praktisk og så original. En skærebræt brugerdefineret gøre hele forskellen i dit køkken og giver et originalt touch til din indretning. Nyttig og praktisk, vil dette tilbehør vise sig afgørende ud over at være æstetisk tiltalende.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Madlavning" kan interessere dig:

Tilpasset skærebræt til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.