Plate Holder Personlig foto til soveværelset eller toilet indgang


Vores tilpasses dørskilte med et foto eller besked er en perfekt gave til at genkende et værelse ligesom Værelset af en baby
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 73,88
- 54 stemmer
15 kommentarer

Den gør sig personlig dør plade er et dekorativt tilbehør, som ikke altid tænker og alligevel gør mange tjenester! Kast i et navn, en sjov besked, et nummer eller et logo, er døren plade signalering, advarsel, mærkning ... så mange gode ideer at tilpasninger! Her er en idé om baby gave at byde ham velkommen i hans værelse!

Indret din døre og bringe dem et twist

For at sætte et strejf af fantasi i din udsmykning, anbringe en mindeplade med navnet på dine børn, deres fotos eller deres foretrukne illustration på døren til deres værelse. Teenagere kan foretrække små humoristiske budskaber eller advarsler input forsvarsområdet. Det er også en rigtig god idé at tilpasse skuffer og opbevaringskasser på en original måde.

Hvis du er en professionel, er dette det ideelle middel til at angive f.eks antal værelser, venteværelser, private hjørner, navne på medarbejdere ved indgangen til kontoret ... Husk at tilføje dit logo til at holde mere til din virksomheds image.

Hvert værelse har brug for et unikt design med en brugerdefineret dør plade

Solid, med upåklagelig finish, vil disse glasfiber dørskilte ser stor tak til nøjagtig farvegengivelse og kontrast gengives ved farven sublimation proces, som består af imprægnering af pigmenterne i materialet.

En personlig dørskilt vil være en ideel gave til en housewarming, at byde velkommen til en baby, en julegave eller bare til at forbedre dit hjem decor unik og original måde.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Input" kan interessere dig:

Dør plade Personlig til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.