Brugerdefinerede emaljeret metal gadeskilt med tekst og billede


Metal Plate gaden personligt med dine fotos og tekst efter eget valg til en original gave eller en personlig dekoration.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 215,68
- 13 stemmer
10 kommentarer
Kr 215,68
- 11 stemmer
3 kommentarer
Kr 141,05
- 24 stemmer
14 kommentarer
Kr 141,05
- 12 stemmer
3 kommentarer

Du flytter ind i en ny lejlighed eller et nyt hus, og du drømmer om en unik udsmykning? Med vores street tegn, vil du være i stand til at navngive hver korridor, afkroge af din nye reden og skabe en original atmosfære. Trykt aluminium, de perfekt efterligne originalen. Du vil give en meget realistisk urban føler til din indretning.

Dine børn eller teenagere elsker afgrænse deres plads med personlig gadeskilt anbringes på døren til deres værelse. Vælg en sjov foto med ham, hans portræt, en illustration af dens helt eller hans yndlingsband, som du kan stilisere med kunstneriske filtre, som tilbyder vores online konfigurator. Tilføj derefter hendes navn og / eller budskab, at børn er særligt glad som "indgang forsvar, uartigt barn." Garanteret succes!

For Mors Dag eller far, give denne personlig gave til at udtrykke al den kærlighed, som du bære dem. De vil blive berørt at modtage symbol på en gade navn med en inskription "de bedste fædre" "den smukkeste mor" og en nice foto

Tilbyd en personlig gadeskilt at dekorere dit kontor eller døren til et børneværelse

En centerpiece vil blive overrasket over at modtage i slutningen af ​​skoleåret gave par linjer skrevet af hans elever som "den bedste lærer" på en mindeplade bærer hans navn på den måde af en grad. Hun viste ingen tvivl fremtrædende plads i sin klasse i hukommelsen for meddelagtighed med dine børn.

For Valentinsdag, tilbyder vi en smuk lyserød model med mange hjerter. Du kan tilføje et billede af din familie, en souvenir af dit bryllup for eksempel, og en romantisk budskab. Giv denne gave at blive elsket i en romantisk middag er garanteret til at overraske og at forevige denne følelse af kærlighed hver dag, når dine øjne falder på denne dekorative objekt. Hvis du er en iværksætter, kan du tilpasse din oprindelige måde med inskriptioner kontorer at afgrænse offentlige og private rum, for eksempel, eller til at angive navnet på den enkelte medarbejder og hans tjeneste på døren til hans kontor. Du er velkommen til at gøre din personlige gade skilt med dit logo for ekstra effekt.

Vi gengive meget trofast din komposition. Dine billeder vil blive forstørret gennem vores farve sublimation teknik. I vores konfigurator, vil du finde filtre, hvis du ønsker at give et kunstnerisk side til dine billeder, men også forskellige skrifttyper for alle at finde lykken.

En personlig gave idé at tilbyde til jul, en fødselsdag eller en housewarming, så alle har en illusion om at have en gade opkaldt efter ham. Særlige vejskilte Fars dag eller Valentinsdag vil få stor succes med dine kære og vil gøre disse fester en original og unik øjeblik.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the haven" kan interessere dig:

Street plade Personlig til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.