Brugerdefinerede telefon pose med dit foto


Tilpas din telefon pose med dit foto og budskab. En original gave, der passer til alle telefoner og smartphones
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 96,27
- 23 stemmer
1 kommentar
Kr 118,66
- 21 stemmer
1 kommentar
Kr 88,81
- 82 stemmer
9 kommentarer

Dag, vores mobile følger os overalt. Give personlig telefon dækning er en original gave, der markerer ånderne. Nemt at oprette, det bare nok for dig at være kreativ for at færdiggøre din ordre på få minutter!

Der er dækker alle former for at give gaver til alle lejligheder. Den smartphone i enhver lomme. Forbindelsen er øjeblikkelig. Så hvorfor ikke tilføje et billede til din telefon ved at vælge en personlig gave? Dette dæksel kan lukkes med en hvid eller sort blonde du vælger afhængigt af billedet. Hvis sort er til stede i billedet, skal du vælge mørke! Men jeans model også smukke kreationer. Vores tip: vælge et foto med nuancer af blå eller på anden måde spille kontraster med den orange dominerer i billedet! Din nye tilbehør vil blive emuleret og jaloux!

Beskyt din smartphone, mens dekorere det smagfuldt med personlig telefon lomme

Vi tilbyder en meget bred vifte af sager og skaller til de mest populære smartphone-modeller. Men hvis din model ikke er tilgængelig, så vælg en af ​​disse tilbehør, der præsenterer standardstørrelser og kan passe alle bærbare modeller.

Den fotokunst i stigende grad værdsat. Sikkert du har nogle smukke skud til værdi. Vi kan printe dit cover med billedet af dit valg. Dette kan være et billede af dig med den person, du ønsker at tilbyde dette tilbehør. Men det kan også illustrere en passion for den person, du vil gøre en vidunderlig gave: et billede af dyret, kat eller hund, for eksempel, en sports foto eller yndlingsbeskæftigelse, et fad, en specialitet gourmet eller symbol der tegner sig for den person. Personlig telefon lomme bevise, at du agter for den person, fordi du kender hans smag. Illustrationen og fotografiske personalisering objekt er en smuk kunstnerisk idé!

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

Personlig telefon pose til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.