Kortindehaver personlig banklån besøg med foto eller logo


Oplev vores visitkort eller brugerdefinerede døre kredit med foto eller firmalogo at blive bemærket på arbejde.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 148,52
- 42 stemmer
2 kommentarer

Visitkortet er et vigtigt tilbehør, en klassiker af arbejdsstyrken og forretningsudvikling. Uanset om du er en entreprenør, kommerciel eller professionel, er det altid anbefales at lade dine kontaktoplysninger til dine kontakter at blive mindet om et tilbud, en ordre sporing eller blot at fastsætte en ny aftale.

At have dit visitkort med dig hele tiden, og at fordele dem til dine kunder og kundeemner, mener om glide ind i din lomme eller taske personlig kortholderen. Stål, vil det beskytte folder og tårer for at give en upåklagelig billede af din virksomhed.

Opret en holder brugerdefineret kort til dit billede eller din virksomhed til at overraske dine kunder eller at tilbyde en original gaveæske

For at skille sig ud fra andre virksomheder, tilpasse dit tilbehør, der passer til dine behov og gøre godt forskellen med konkurrencen. Upload dit firmalogo, et billede, et slogan eller måske din seneste reklamekampagne, komponere et enestående tilfælde, der vil markere sind dit publikum under et møde eller business konference. Du vil finde i vores online assistent anden skrifttype og kunstneriske filtre, hvis du ønsker at variere din tilpasning.

Kortholderen er et tilbud til alle medarbejdere i din virksomhed, handler som teknikere. Husk også at bestille dem fra fundamentet af din virksomhed til at begynde din udforskning af en bemærkelsesværdig eller som en corporate gave at overraske dine kunder. Den kortholderen personlig er også en original måde at altid holde dig på loyalitetskort, kreditter eller kuponer. Dette er en nyttig gave, der vil ledsage dig i årevis, og som vil give dig et moderne og original.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the kontoret" kan interessere dig:

Dør personlige kort til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.