Cigaret tilfælde dør og Custom trykt med dit foto


Hold dine cigaretter i en cigaret holder personlig med et fotoprint eller gravering.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 96,27
- 105 stemmer
33 kommentarer

Lav en personlig gave til en person, der ryger synes a priori nemmere end en ikke-ryger. Årsagen skyldes hovedsagelig det større antal muligheder findes i bestemte med alle de nødvendige tilbehør for at ryge; lysere, muligvis med piberenser og nylig alle remedier i den elektroniske cigaret er nogle gave eksempler rygning nyttige for en person, der ryger. For at være endnu mere original, Gravissimo tilbyde dig en brugerdefineret gate array-cigaretter den smukkeste effekt.

Vælg en personlig cigaret tilfældet for en original gave til dine rygning venner

Når du har turneret den mest almindelige nuværende henvendt til personer, kære til at markere fødselsdage, kalender helligdage som jul eller Valentinsdag, vil du hurtigt brug for hjælp til at finde nye kreative ideer . Hvis personen er for dette er røget, den vifte af muligheder udvider dramatisk. Især på et tidspunkt, hvor en styrkelse af anti-rygning lovgivning kræver producenterne til at anbringe på hver pakke billeder der afholder rygere bruger tobak for at beskytte deres helbred.

Nedenfor er en række personlige dør cigaretter for at tilpasse til din smag. Den bedste billede af dig, som du vil være dyrt afsætte denne post eller en ferie foto indsamling vil være helt passende. Hvorfor ikke at udskrive eller gravere navnet på den elskede ovenstående foto? Dette elegante etui vil give dine venner til at bære deres cigaretter nemt. Så for dem at så tøv ikke med at tilbyde denne originale og specielt velkommen i disse tider, en unik og original gave, der vil bringe et reelt plus i det daglige liv på den person ...

Andre gaver kategorien "adapted Tilbehør & Lighter" kan interessere dig:

Cigaret Brugerdefineret Door til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.