Plush nøglering personlig med dit billede på skjorten


Endelig de oprindelige tilpasses nøgleringe med et foto af dine venner. Trykt på skjorten af ​​udstoppede, her er en unik gave til verden.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 81,35
- 3 stemmer
2 kommentarer
Kr 81,35
- 3 stemmer
1 kommentar
Kr 81,35
- 2 stemmer
3 kommentarer
Kr 81,35
- 1 stemmer
2 kommentarer
Kr 81,35
- 3 stemmer
1 kommentar

For børn som for større, vil brugerdefinerede plys nøglering trøste dig. Det er tid til at gøre et unikt og originalt foto gave at behage dine kære. Du kan tage denne teddy dør nøgle med dig overalt. Klynger sig til dine bilnøgler, vil du ikke gå ubemærket hen! Desuden må det erkendes, at vi ofte mister vores bilnøgler eller vi kan ikke finde dem i sin (store) bag! Denne plys vil være til stor nytte for at finde dine nøgler i et blik.

En original personlig nøglering med et billede på plys skjorte

Hvert produkt har en hvid skjorte på, som du kan frigøre din fantasi. Du kan sætte en besked til din kone eller et billede af din mor og din far! Skjorten vil blive tilpasset gennem sublimation teknik, der vil opnå en nøjagtig gengivelse til din oprindelige billede. Vores team vil passe godt på dine gaver og du vil modtage inden for et par dage!

Vores centrale indehaveren overholder EN71 (europæisk sikkerhedsstandard for børn). Vi stiller en bred vifte af dyr: Groundhog, abe, elefant, panda, frø, ... Idéail at behage et barn, vil han være stolt af at have sit eget sæt nøgler i hans billede, med personlig foto efter eget valg, og hans fornavn for eksempel!

Giv dine venner en personlig plys nøglering med en smuk budskab om kærlighed

Du ønsker at forlade budskaber om kærlighed til din mand? Med Gravissimo skal du tilbyder en unik gave, at det er til en fødselsdag, til Fars dag eller jul. Det kan også være en stor gave idé til Valentinsdag eller Mors dag med en meddelelse, der viser din kærlighed sammen med en familie foto! Tilpasset plys nøglering er en idé om billig stede for hele familien, så tøv ikke med!

Andre gaver kategorien "Personlig nøgleringe" kan interessere dig:

Plush nøglering Personlig til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.