Porte Document og Speaker Shirt Brugerdefineret foto


Tilbyd en dør personlig dokument med dit eget foto eller logo. En original gave til kontoret.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 96,27
- 25 stemmer
7 kommentarer
Kr 193,29
- 11 stemmer
1 kommentar
Kr 148,44
- 42 stemmer
2 kommentarer
Kr 170,90
- 96 stemmer
8 kommentarer
Kr 163,44
Kr 155,27
- 17 stemmer
2 kommentarer

Den mappe i moderne tid skal være en tilpasselig objekt og design, da det er blevet det uundværligt værktøj af modellen medarbejder. Læder, plast eller stof, i Gravissimo, denne artikel er især et godt eksempel på kreativitet for et kontor gave eller en personlig gave, som man er forpligtet til.

Vi alle objekter, at vores hjerte til at tage os, fordi de blev tilbudt i særlige tilfælde: en fødselsdag, mors dag eller dagen for Valentinsdag ... Den personlige dokument er faktisk den form for »væsentlige element, du har brug for til dit kontor, for at kombinere forretning med fornøjelse. Først, prisen er overkommelig, og for det andet kan tilpasses online, ifølge smag og ønsker hver. Med vores online helpdesk, opdage unikke stykker, originale genstande og fornem. For at realisere din personlig gave, til blot et par klik får billederne ved at følge instruktioner og data, der er tilgængelige for dig.

Giv en meningsfuld gave med en personlig dokument dør med dine fotos og tekst

Den personlige dokument er også har den fordel, at blandet nu. Kvinder er generelt smigret at modtage denne kvalitet, især når det er klasse og trend. De er glade for at finde gennem en dagligdags objekt, velkendte billeder, der minder dem om ferien, den elskede ... Mændene finde denne funktionelle objekt og vil ikke tøve med at vise deres lidenskaber. Det er der, ånden i denne praksis objekt og original! Dette er en elegant måde at afsløre sin personlighed, kan lide, og det er især en stor stede for at behage og have det sjovt ved at gøre sine egne kreationer online.

Ud over fotos, kan du tilføje tekst og symboler i hans dokumentmappe. Hos Gravissimo, produkt tilpasning er gratis, og det er den samme for levering fra 49 euro for køb.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the kontoret" kan interessere dig:

Dør Bruger dokumentstørrelse til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.