Tilpasset dør væg frakke barn med foto og navn


Splurge på en personlig knagerække med et foto og en besked. En original idé til rummet af dine børn eller barnet.
Sorter efter: pris - popularitet

Venligst et barn er ikke altid nemt! Leder du efter en praktisk og original gave idé? Du er på rette sted, gå en Gravissimo nyhed! Tilpasses barn knagerække, et barn dekorativt tilbehør, der vil appellere til det største antal.

Du er inviteret til housewarming af et par venner med et barn, og du ikke ønsker at ankomme tomhændet? Gå til praktisere sjovt med denne personlige knagerække til børn! Denne lille pige eller lille dreng vil være glade for at arrangere sin jakke og rygsæk, når han kommer hjem fra skole, på væggen knagerække i hans lignelse. Og forældre vil være glade for at se deres børn får selvstyre i at arrangere sin egen virksomhed som en stor!

Det er næsten årsdagen for dit barnebarn, og du er på udkig efter en gave idé, der vil gøre det så meget sjov som deres forældre, vælge foto-dørs knager med farver og former.

Det er også en ideel personlig gave til at sætte en ny vægdekoration nøgle i dit barns værelse. Hæng den på døren eller på væggen i en højde passende for størrelsen af ​​dit barn, og nyd din nye dekoration idé! En original og farverig note i hendes børneværelse dekoration. Den farverige kroge denne krog barn vil forføre din lille en med det samme!

Specialdesign bøjle ifølge de smager af dit barn!

For dit barn at være tilfreds med sin gave, vælge den model, der passer ham bedst fra vores sortiment af personlig knagerække. Vi tilbyder barn kroge tema: Peter Plys tema og kanin, men også dem, for piger (pink kat), og dem for drenge (giraf) med forskellige kroge til hver. Knager i form af katte, blomster og runde, som vil bringe endnu mere unikt touch til din skabelse! Og vi tilbyder også barn knagerækker at specialdesigne med et foto og / eller tekst.

Nu hvor du har foretaget dit valg, tilpasse dig den dekorative genstand for dit barn. Vores online guide hjælper dig, når du foretager din personlig gave! Hvis du har valgt temaet barn knagerække, vil du have en plads reserveret til foto efter eget valg (en lille sky til højre). Hvis du har valgt en knagerække foto, frigøre din fantasi og få dig en af ​​de bedste billeder af dit barn, et portræt af hans foretrukne stjerne eller bare deres fornavn efterfulgt af en besked! Vær sikker på, at din søn eller datter vil være glade (e) til at gemme tøj, når han kommer hjem fra skole og finde et foto af hans foretrukne fodboldklub eller hans foretrukne prinsesse på hans personlige knagerække.

Personlig knagerække til dekorative og praktisk gave

Pelsen rack er en handy dekorativt objekt, der er afgørende for et hjem! Du kan hænge på væggen af ​​dit barns værelse, på hoveddøren af ​​hans værelse eller direkte i fjorden eller i gangen af ​​dit hus. Det er let at installere takket være sin solide kroge! Gør det sjovt med denne væg dekoration, der vil glæde unge og gamle! Angive navnet foruden en dørplade du kan hænge i indgangen til hendes baby værelse. Opret et unikt design ved at vælge en høj stol, en baby og babyseng pyntegenstande, der vil skabe en original og fuld univers af dagdrømmer på sit værelse. Du er gravid og færdiggør din fødsel liste? Tilføj denne baby på din gave liste fødsler og komponere en personlig udsmykning i rummet af dit barn, pige eller dreng.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the House" kan interessere dig:

Personlig dør Mantle til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.