Tilpasset Bag døren og hænge din håndtaske Foto


Hæng din taske overalt med vores foldedøre tilpasset med et billede. En original juvel virkelig billigt for en unik gave.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 96,27
- 60 stemmer
7 kommentarer
Kr 96,27
- 92 stemmer
29 kommentarer

Du ved aldrig, hvor man kan sætte din taske, når du går ud? Du kan ikke lide at klemme den mellem dine fødder på jorden eller du finder det besværligt på sædet ved siden af ​​dig? Tænk på en dør personlig taske, en praktisk mode tilbehør og elegant at tilpasse til dine behov og din stil til endnu mere originalitet. At tilbyde en kvinde som en fødselsdag eller jul.

Indehaveren af ​​håndtaske er en mode tilbehør og tendens, der snart vil blive afgørende, når du prøve det! For det første er det ikke finde sted. Denne sammenklappelig taske dør ruller op i en meget flot måde omkring medaljon, og tager i en lomme for at tage med overalt. Det er meget solid, stål, magnetiseret, vil det understøtte en kvinde pose indtil 6kgs og dens forskellige former er meget feminin. Hans krog og tillade dig at suspendere eller hænge din brugerdefinerede taske også, på et bord, og undgå at tilsmudse om jorden!

Gør din oprindelige taske hjælp af en brugerdefineret taske dør

Det tilpasser sig alle stilarter, moderne eller klassisk, girly eller smarte, du giver din taske hænger det udseende, du ønsker gennem personalisering. Vælg mønster, illustration, foto, du foretrækker eller logoet for din virksomhed til en markedsføring og salgsfremmende værktøj af valg og hvis du føler sjælen af ​​en (e) kunst, anvende en af ​​vores filtre til rådighed i vores online konfigurator.

Denne lille gave er ideel til små budgetter eller for at markere ånderne med lidt opmærksomhed til at tilpasse. Du kan oprette et sæt af små lædervarer Bestil også personlig pung, en tegnebog lomme eller en taske eller indkøbspose reklame foto.

Tilbyd et øje original håndtaske med et billede

Din personalisering vil ske ved farve sublimering, en proces, der gennemsyrer blækket i materialet sikrer en længere levetid tid og præcis farvegengivelse, kontrast og belysning.

En billig gave til at tilbyde i forskellige versioner til at gå med hver af dine tasker, eller at tilbyde til den kvinde, du elsker en gave til Valentinsdag eller en fødselsdag. Den brugerdefinerede taske døren til sig selv er en unik og originalt tilbehør, der vil hurtigt blive uundværlig. Gennemse vores sortiment af gaver og finde blandt vores personlige gaver en, der vil flyve med din mor eller din kone.

Andre gaver kategorien "adapted taske" kan interessere dig:

Dør personlig taske til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.