Tegnebøger & Brugerdefineret valuta med dit billede + tekst


Tilpas vores porteføljer med et foto og en besked. Enkelt, dobbelt, faux kok eller pung ...
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 118,66
- 3 stemmer
4 kommentarer
Kr 111,20
- 28 stemmer
17 kommentarer
Kr 170,90
- 34 stemmer
5 kommentarer
Kr 163,44
- 93 stemmer
36 kommentarer
Kr 96,27
- 107 stemmer
62 kommentarer
Kr 208,22
- 144 stemmer
31 kommentarer
Kr 193,29
- 172 stemmer
31 kommentarer
Kr 155,98
- 89 stemmer
19 kommentarer
Kr 88,81
- 18 stemmer
7 kommentarer
Kr 155,98
- 60 stemmer
11 kommentarer

Hvis du er nostalgisk for de gamle porteføljer af 70'erne, hvor man kunne trække et foto bag plastkappe, kan du være glad for at tilbyde dig en personlig portefølje med et foto! En stor gave idé! Små lædervarer er nyttig såvel for en mand end for en kvinde og dermed en personlig gave så original som praktisk. Vores forskellige modeller giver dig mulighed for at placere et identitetskort og kreditkort, og dine mønter ind i åbningerne med lynlås. Den største model kan også bruge checkhæfte døren ud til dør kort, meget ideel for en kvinde gave trend!

Gør din unikke portefølje ved at tilpasse det med et personligt foto

Så du kan gemme dine personlige papirer, bankkort og transport billetter, men også dine dele og originale way billetter, har vi udvalgt en portefølje af muligheder for mænd og lille pung eller tegnebog til at tilpasse, lavet i materialekvalitet og bæredygtigt over tid, forskellige rektangulære, firkantede, runde eller hjerte og fås i forskellige farver.

Du har nu at uploade dine bedste foto minder, et portræt af en elsket en, din firbenede eller kliché af en vigtig begivenhed i dit liv, ægteskab, rejser ... Lad din fantasi og skabe genstand for læder mand eller kvinde af dine ønsker. For ekstra effekt, lege med kunstneriske filtre, der tilbydes af vores online konfigurator og tilføje en personlig besked eller et navn for at gøre din tegnebog læder eller stof en personlig gave mere original.

For din mor, bestille en skuldertaske jeans matcher porteføljen også kvinde i jeans! Vores forskellige modeller af håndtasker, tegnebog, rygsæk eller tote indkøbspose vil hjælpe dig med at give et sæt fuldt tilpassede foto håndtasker. En nice touch til mors dag eller en fødselsdag.

Tilbyd en personlig pung eller taske til jul billede

Vi gengiver identisk din tilpasning, vores farve sublimation teknik vil fremhæve kontraster, lys og pigmenter indlejret i materialet vil sikre en perfekt pasform i tiden.

En gave til barn, mand eller kvinde meget original og meget attraktiv pris, perfekt til en fødselsdag, mors dag eller far, en jul ... tilpasses portefølje er et foto gave, der vil følge dig overalt, og minde dig din bedste øjeblikke, når du forlader det i din pung. Du er velkommen til at oprette en samling af objekter originale fotos kommandør også personlige håndtaske, en tabel billede eller en brugerdefineret t-shirt, et billede nøglering eller en personlig krus.

Andre gaver kategorien "Tøj & brugerdefinerede Tøj" kan interessere dig:

Tilpasset portefølje til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.