Range Brugerdefineret Pen med foto til kontor eller sygeplejerske


Vend dit skrivebord værdi med vore penne og vore rækker pot personlige kuglepenne med et foto og et godt budskab.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Uforglemmelig, der bevæger sig eller blot humoristiske, fotografier af dine kære vil huske dine gode minder med en række personlige penne. Kan deltage i dekorere et hjem eller i en professionel kontekst, disse objekter subtilt indrømmer ethvert interiør indrettet med omhu og smag. Keramisk eller mahogni, er disse produkter forstærket af billeder og indtryk, du vælger. Stykkerne kan også være personlige gaver, som du vil give til dine kære. Værdien af ​​disse objekter, der er bosiddende i deres universalitet. Uanset om en mand, kvinde, børn, bedsteforældre eller som en del af kontor gaver, disse elementer er til gavn for alle og på alle tidspunkter. Vi tilbyder flere forskellige modeller for alle at finde den, der passer det.

En række personlige penne vil pynte dit kontor eller dit barn til et strejf af unikke og originale udsmykning

Vores pot personlig kuglepenne med et foto eller en tegning er primært beregnet til børn. Med Gravissimo, kan dit barns skole forsyninger bliver unik, til glæde for dine darlings. Kreativitet kan kun udtrykkes med en sådan genstand. Tilsæt seneste tegning af dit barn på denne post, som kun vil tilskynde dem til at udføre mange nye designs.

Den keramiske model fire-personers er nyttig og reproducerbare mange steder: på kontoret eller på en møbelmessen er en perfekt gave, som du kan give til enhver lejlighed. Endelig rækker personlige pen i mørk mahogni tre sæder, at rumme op til seks blyanter kan tilpasses på forsiden med en keramisk flise.

På alle disse objekter, kvalitet og ekspertise Gravissimo er på arbejde. Vi garanterer en high definition udskrivning, der opfylder farven på dit foto eller din tegning.

For hvert arrangement en fornemmelse for hvert familiemedlem en nuværende, jul, fødselsdag, bryllup, fødsel, bedsteforældre, børn ... Gravissimo du i de store begivenheder i dit liv

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the kontoret" kan interessere dig:

Range Brugerdefineret Pens til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.