Tilbage Brugerdefineret Trykt stofpose broderet med dit foto


Leder du efter personlige rygsække. Opret den måde, du vil med dit foto og en besked på stoffet!
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 200,76
- 27 stemmer
2 kommentarer
Kr 342,56
- 19 stemmer
1 kommentar
Kr 312,70
- 62 stemmer
6 kommentarer

Adventurer, Traveler eller unge eventyrer, finde den brugerdefinerede rygsæk, der passer dig, og tilpasse det til din smag med billeder, symboler eller tekst!

Her er en gave ide til børn, om at gå til puljen, i skolen eller fodbold, barn rygsæk er altid nyttigt! Så når det kan tilpasses med foto af hans idol eller et billede med hans bedste venner, bliver det både en nyttig og legende objekt. En stor personlig gave til en fødselsdag eller til jul Og for det nye skoleår, vil din søn være stolt af at bære sin nye skoletaske personlig med hans favorit superhelt! Vælg hende en børnehave rygsæk, hvor han kan glide sit tæppe, en sut og smag. Vi tilbyder modeller til at personliggøre med et foto eller med tekst broderi hvis stropperne er justerbare, så det kan tilpasse sig til enhver størrelse.

Tilbyd en personlig bindemiddel med en dejlig billede til dit barn

Og hvis du er bange for han mistede sin nye rygsæk registrere sit navn på det, så du er sikker på, han ikke gå på afveje. Du kan også tilføje små dit telefonnummer, som den person, der vil finde den tabte taske med dit barn kan deltage meget nemt.

Prøv også personlige rygsække til voksne. For mænd første, der kan udstyres med en pose på deres vandring eller deres træning eller blot at studere eller arbejde! Den forreste del kan udskrives med billeder eller besked, vil din rygsæk være unikke og originale. En perfekt gave til Fars dag for eksempel!

Den brugerdefinerede taske kan også bruges i flytrafikken for eksempel, vil han ikke gå i lastrummet, og det kan bruges som en rejse rygsæk til at sætte alt hvad du behøver i det! Alle modeller tilbyder opskummet skulderstropper for komfort, når du bærer tasken på dine skuldre.

Kvinder er ikke tilbage med rygsække mere feminine, der kombinerer praktisk og æstetisk. En personlig gave kvinde med et fotografi af børn, og en kærlighedserklæring til Mors dag: dette vil gøre en glad! Der er også en lille tilbage i jeans taske, der giver mere smuk at bruge til at placere deres toiletartikler, portefølje og alt det nødvendige for en shoppingtur! Hvis du kan lide shopping tilbyder vi andre typer af tasker, indkøbstasker, specielt designet til at gå på indkøb.

Vores ideelle camouflage taske til teenagere kan bruges som sportstaske til deres idrætstimer og indeholder deres sportstøj. Vid, at posen er et moderigtigt tilbehør og meget populær på legepladsen! Og for studerende anbefaler vi tegnebøger båret over skulderen med sin justerbar rem efter størrelse.

Altid har en brugerdefineret rygsæk, original og fuld af minder

Disse objekter billeder billige tilpasses ved hjælp af en teknik kaldet sublimering. Dette sikrer afholdt i den uforlignelige vejr og en meget høj udskriftskvalitet. Din nuværende vil blive brugt i de mest vanskelige forhold, vil personalisering forblive uskadt. Overraskende og overraske dine kære med en personlig rygsæk og kvalitet.

Efter at vælge rygsækken fra det område, som vi tilbyder, så lad fantasien guide dig! Vores online design værktøj vil hjælpe dig med at opbygge barnet skoletaske eller rygsæk! Et foto, der lukker til dit hjerte, derefter gå videre og skub den ind i åbningen til dette formål! For dem, der elsker originalitet, skrive lidt humoristisk beskeder, tilføje et logo eller billede af dine foretrukne basketball klub, der vil følge dig gennem hele dine rejser!

Her er en original gaveidé: personlig taske, unikke og praktisk som altid nødvendig og imponere din familie, venner og kolleger i alle dine udflugter!

Andre gaver kategorien "adapted taske" kan interessere dig:

Personlig Rygsæk til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.