Sports Bag, Gym, Football Brugerdefineret trykt med dit foto


Oplev personlig sportstasker. Forestil dem som at gå spille sport synes dig udskrevne foto eller broderet besked!
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 118,66
- 18 stemmer
5 kommentarer
Kr 253,00
- 54 stemmer
5 kommentarer
Kr 96,27
- 41 stemmer
7 kommentarer

Tidligere på året, du løst til at gøre mere fysisk aktivitet, og du er meget motiverede (e). Så du bare tilmelde dig på den bedste klub i byen, du har købt dit outfit, og i dag er der masser mere at sportstaske. Men ingen tvivl om, at det er almindeligt at risikere forvirrende det med den af ​​(et) andet i omklædningsrummet!

For at skille sig ud, har vi en gave til dig, unikke og elge, praktisk og stilfuld. I vores sortiment finder du forskellige personlige sportstasker til alle dine behov: små, til gymnastik, fritidsaktiviteter for dit barn eller din yoga klasse, større, Muti lommer, til at gemme dit tøj, dit håndklæde og dine ejendele eller lysere for lejlighedsvise sessioner indtil sande motivation. Du kan endda bære din våde pulje af virksomhed uden risiko for iblødsætning sæderne i bilen til at vende tilbage.

For at fuldføre dit udstyr, skal du vælge en brugerdefineret sportstaske med et billede eller med en broderet tekst!

Når din valgte model, forestille din tilpasning. Vælg mellem broderi eller foto, din meddelelse til at oprette din gave i henhold til dine ønsker og din stil. Du kan brodere dit navn, en lille sætning opmuntring eller humoristisk. For at variere den fornøjelse, tilbyder vi en bred vifte af farver søn broderi og forskellige skrifttyper. Hvis du vælger personalisering med et foto, uploade dit yndlingsbillede, et portræt, en ferie souvenir, et landskab og oprette en besked. Udnyt vores assistent inspirationer af kunstneriske filtre eller skrive at give mere originalitet til din komposition.

Disse brugerdefinerede sportstasker mislykkes blevet et nødvendigt tilbehør til din gym sessioner eller cykel, hvad du motivere eller oppiske begær af din sport kolleger. Disse er fødselsdagsgaver eller jul at tilbyde en (e) ven (e) eller en slægtning, narkoman vægt værelser, som er sikker på at nyde at have en unik og original taske.

Andre gaver kategorien "adapted taske" kan interessere dig:

Sport Brugerdefineret Bag til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.