Skuldertaske med brugerdefinerede trykt eller broderet Foto


Leder du efter unikke og originale poser. Tilpas som du ønsker med dit billede på stoffet!
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 163,44
- 103 stemmer
16 kommentarer
Kr 185,83
- 69 stemmer
9 kommentarer
Kr 245,54
Kr 208,71
- 47 stemmer
6 kommentarer
Kr 208,22
- 53 stemmer
4 kommentarer
Kr 185,83
- 37 stemmer
3 kommentarer
Kr 178,37
- 13 stemmer
2 kommentarer
Kr 170,90
- 16 stemmer
1 kommentar
Kr 170,90
- 4 stemmer
1 kommentar

Med Gravissimo kan du endelig oprette din brugerdefinerede taske enhed. For at gøre et foto gave, originalt og unikt, er der intet enklere at bruge vores tilpasning guiden, hurtig og effektiv.

Adskillige skuldertaske modeller er til rådighed: forskellige farver, i stående eller liggende format, du har et bredt udvalg, der passer til din smag eller dine kære. En perfekt gaveide til både kvinder og mænd, men også for teenagere, pige eller dreng!

Tilbyd et unikt brugerdefineret foto taske

A Christmas eller Fars dag, giver en gavepose rød eller sort foto med foto af din sidste ferie og en besked eller et navn. Dette vil helt sikkert påvirke hjerte! For en fødselsdag eller til Mors dag, at beige skuldertaske forføre tilpasse til at din mor eller din kone. Med et portræt af hendes baby eller børn, og en redegørelse for deres egen, vil hun være glade for at gå hver dag med denne nye taske!

Og for yngre piger og drenge, der er på vej ind kollegium eller high school og ønsker at opgive den traditionelle dokumentmappe eller rygsæk personlig, her er en ny form for moderne og pengepung, der vil give dem mulighed for at vise deres stil ved at skabe og tilpasse unik mærkning, i deres image. Således med denne personlig gave til det nye skoleår, vil det blive (næsten) glad for at gå i skole hver dag!

Opret en original business gave med en personlig taske

Du kan også oprette din egen taske til salgsfremmende gave eller firmagave. Faktisk blandt de reklamegenstande tilbydes af Gravissimo, vil personlig taske tillade dig at stolt vise dit firmalogo på en skuldertaske båret af dine medarbejdere. Han beslutter sig for at bruge computer skoletaske eller taske, mænd og kvinder vil sætte pris på den moderne stil af denne skik objekt. Du kan også ledsage din taske reklame et shell, en salgsfremmende pen, et kamera eller en salgsfremmende krus musemåtte til at repræsentere farverne på din virksomhed på de mest originale salgsfremmende produkter som hver andre.

Vent ikke, skal du vælge posen stil dit valg og give frie tøjler til din fantasi ved at tilføje fotos, symboler, tekster at oprette en brugerdefineret taske, unikke og originale! Vores personlige gaver er lavet i Frankrig i vores værksteder. Dette sikrer både kvalitet produktion og evnen til at blive leveret hurtigt, på rekordtid (24 timer).

Og hvis du er interesseret i vores sortiment af personlige tasker, også opdage vores håndtasker, indkøbstasker eller gym taske, der vil tillade dig at oprette en corporate gave samling på temaet rejsetasker med reklamer.

Andre gaver kategorien "adapted taske" kan interessere dig:

Tilpasset taske til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.