Samsung Galaxy Note 2 personlig med dit foto


Tilføj et billede af din shell Samsung Galaxy Note 2 at tilpasse din telefon med et enkelt skrog.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Ønsker du at personliggøre din telefon? Intet er nemmere med en shell Samsung Galaxy Note 2 Special. Vælg dine billeder, tilføje tekst og derefter en af ​​vores symboler på temaet kærlighed eller musik for eksempel. At tilbyde som en gave til Valentinsdag eller fornøjelse, funktionalitet og originalitet gå med en shell til din billede, der vil være som ingen anden samtidig beskytte din notebook mod fald og stød i dagligdagen.

En Shell Samsung Galaxy Note 2 for en personlig stil trend

Til jul, en fødselsdag, til en fest, en pensionering eller til Valentinsdag, overraske dine venner og familie med en personlig gave. I ekstra-robuste plastik skaller til vores telefon meget lang overleve de belastninger af hverdagen. Tilpasning udføres af farve sublimation teknik til at imprægnere dit billede i sagen. Dette giver en meget kvalitet og fremstillet og holdt i den uforlignelige tid.

Alle ejere af Samsung Galaxy Note 2 vil glæde blandt vores kvalitet billede skaller. De vil gerne beskytte deres telefoner samtidig give et personligt præg og et skrog design med Samsung Galaxy Note 2 Special. Vælg den model af dit valg og med nogle få klik, lave en unik skabelse til dit billede (eller din familie). Vores team gør resten og inden for en periode på 7 arbejdsdage maksimum, vil du modtage din bestilling er klar til brug eller klar til at byde på!

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy Note 2 shell til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.