Samsung Galaxy Note 4 Sag Personlig med dit foto


Tilpas din Samsung Galaxy Note 4 med dine egne fotos til at skabe en unik og originalt skrog.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

For nylig købt en Galaxy Note 4? Beskyt din helt nye smartphone med en ekstra stærk plastic shell for dig, som også ledsager længe som muligt! Ligesom mange, kan du ikke undvære din mobiltelefon. At surfe på internettet, spille under de timers transport, læse de seneste oplysninger, tjek Facebook eller blot ringe til dine venner, du aldrig forlade din smartphone!

Blandt vores sortiment af originale genstande, vælge den brugerdefinerede skallen til Galaxy Note 4 for dig! Fås i forskellige farver og ikke mindst for at tilpasse med din egen besked, og hun vil pynte din telefon med elegance og originalitet. Med vores troldmand, tilføje dine fotos, beskære dem om nødvendigt, indsætte en effekt og have det sjovt at forestille sig en dejlig gave til dit billede! Den eneste begrænsning til din skabelse vil være din fantasi. Så gå videre og komme i gang forlader plads til dine kunstneriske sjæl!

Klæd din Galaxy Note 4 med et shell at give det en unik stil og trendy!

Her er en personlig gave idé, som også vil behage dine kære. Til fødselsdag din søn, tilbyder en sort model med et billede af hans bedste venner eller illustration af hans foretrukne sport. Snart Valentinsdag? Din buddy vil blive fortryllet af denne vidunderlige gave, som du kan trække lidt, jeg elsker dig, der vil røre hjertet. Som for din mor, et smukt billede af hendes børn er trykt på et shell give ham et smil hele dagen. For Mors Dag eller jul, vil det blive fyldt af denne symbolske dato.

nu beskæftiger, tilpasning af objekter er mere sandsynligt end nogensinde. Du også bukke under og oprette en brugerdefineret cover til Galaxy Note 4! Denne seneste mobiltelefon er allerede i hænderne på alle dine venner, mand, kvinde, dreng eller pige, så gør deres glæde ved at tilbyde dette punkt, der kombinerer praktisk og æstetisk.

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy Note 4 Sag Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.