Samsung Galaxy Note 7 shell personlig med dit foto


Tilpas din Samsung Galaxy Note 7 skrog med dine fotos og personlige meddelelser. At tilbyde eller fornøjelse. Ekstra solid skrog, forskellige farver.
Sorter efter: pris - popularitet

Du finder, at alle Galaxy Note 7 er ens, så tøv ikke med at få et billede shell, som du kan tilpasse efter din smag og dit humør. Du selvfølgelig komme ud af partiet og være stolt af at endelig har en telefon, der ser ud som du, og samtidig beskytte og undgå det ødelægger for hurtigt.

En shell at beskytte din Galaxy Note 7

Vælg Photo Samsung skrog model, du foretrækker og begynde at tilpasse på et øjeblik! Kombiner nytte og originalitet med denne ekstra stærk plastic shell, der vil beskytte din Galaxy Note 7 små hverdagens bekymringer såsom bump, dråber eller ridser. Praktisk og æstetisk, er denne shell skåret, så du kan få adgang til nemt som mulige funktioner i din smartphone (USB, hovedtelefoner ...).

Husk at tilpasse denne shell Note 7 med en af ​​dine bedste billeder, et logo du er glad eller med en tekst eller et navn. Vores online guide vil guide dig, når du foretager dit Samsung beskyttende tilbehør.

Tilbyd en tilpasset shell og markere en begivenhed.

Lav en splash ved at tilbyde en original og unik beskyttelse dækning for fødselsdag din søn! Han er afhængige af fodbold, så gå videre og skabe det en shell Note 7 personlig med logoet for hans foretrukne fodboldklub! Det ud fra mængden med en autentisk og trendy smartphone, der ligner det.

Mors Dag nærmer sig, og du ønsker at give en gave på den måde lidt utraditionel for din mor! Overveje at tilbyde hende en smuk shell billede består af en familie foto med en besked! Hun vil være glade for at give ham et udseende, der ligner sin smartphone.

Lav en personlig gave til lave priser og markere en lejlighed med en gave, der vil helt sikkert være uvurderlig gennem tilpasning, du har lavet til den.

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy Note 7 shell til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.