Hull og Samsung Galaxy S3 tilfælde personlig med dit foto


Tilføj nogle originalitet til din Samsung Galaxy S3 med en tilpasselig shell eller en unik og oprindelige sag at holde gode minder fra dig.
Sorter efter: pris - popularitet

Kom ud af anonymitet og giver din Samsung Galaxy S3 en stil, som ingen andre vil gennem tilpasse din shell eller din beskyttende tilfældet! En personlig gave til enhver lejlighed!

Til dette, intet mere simpelt, vælg din model blandt forskellige farver eller materialer derefter uploade dine bedste foto minder, et portræt af en elsket en, din foretrukne illustration. Opbevar det i sine naturlige farver eller lad dig blive styret af vores online-guiden til at tilføje en kunstnerisk filter for endnu mere effekt, og hvis du foretrækker at sammensætte en personlig besked, så husk at vælge den skrifttype der vil fremhæve din tekst .

En idé for iværksættere: gøre din Galaxy S3 skrog design personlige reklame medie ved at anbringe dit logo og kontaktoplysninger og lad dig ud, når du dégainerez din smartphone.

En Samsung Galaxy S3 Ekstra robust skrog personlig med dit bedste billede

Fra vores side, skal vi gengive din skabelse trofast til de originale farver på grund af sublimering af aluminium bagplade dækket med en hvid lak for eksempel i Deluxe-versionen. Denne teknik gennemsyrer farve i massen, holder intakt lysstyrke og kontrast dine billeder med en optimal varighed og den uforlignelige tid.

Gør din Galaxy S3 med en enkelt shell

Dette Galaxy S3 skrog custom ekstra stærke plast er ikke kun en mode tilbehør, som beskytter din telefon og samtidig være perfekt tilpasset til Samsung Galaxy S3 funktioner giver adgang til alle funktioner, og taget stik uden ubehag.

En original idé til en foto gave, både tendenser og nyttig til meget attraktive priser til en fødselsdag, Fars dag eller bare til jul. Dette vil helt sikkert føle og glæde dine kære.

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy S3 Brugerdefineret Case til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.