Shell og Samsung Galaxy S4 Case foto


Gør din single Samsung Galaxy s4 med en sag eller en tilpasselig skal med et billede eller tekst. Tilføj et billede af din familie på din telefon.
Sorter efter: pris - popularitet

Ønsker at fremvise din Samsung Galaxy S4? Tilbyd ham en brugerdefineret Galaxy S4 shell eller hvis du har tilpasset med en af ​​dine kreationer, en meddelelse, et billede ... og beskytte den på samme tid. Her er en gave til Mors dag!

Besøg vores online-konfigurator specielt designet til at give dig et væld af tilpasningsmuligheder og instruktioner. Tilføj et billede, et personligt foto, et logo, et symbol, et budskab.

Leg med din fantasi og kunstneriske filtre til at skabe et shell Samsung Galaxy S4

Gengivelse af din skabelse sker gennem sublimering af farver på aluminium bagplade dækket med en hvid lak i tilfælde af en skal. Denne sublime tekniske farver, lysstyrke og kontrast i dit foto gave med en optimal kvalitet og uden sidestykke.

Ekstra kraftig plast for maksimal beskyttelse, disse tilbehør passer perfekt formen på Galaxy S4 giver adgang til alle stikkontakter (lyd, oplader) og uhindrede stik.

En unik personlig beskyttelse af sin art

Med vores semi-industriel produktion, disse sager for Samsung Galaxy S4 er også tilpasses perfekte firmagaver til din virksomhed. Du er velkommen til at sætte dit logo at skille sig ud fra dine konkurrenter.

Udnyt nu af en Galaxy S4 shell tilpassede billige og originale til en fødselsdag, Fars dag eller bare til jul. Dette vil helt sikkert føle og glæde dine kære.

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy S4 Brugerdefineret shell til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.