Hull og Samsung Galaxy S6 personlig med dit foto


Gør din unikke Samsung Galaxy S6 med et shell med dit foto eller tekst.
Sorter efter: pris - popularitet

Follower af Samsung mærke, er du altid den første til at få den nyeste model ved hver udgang! Uanset om du vælger Samsung Galaxy S6 og S6 Edge med sin buede overflade, vil du finde et stort udvalg af covers og sager til at tilpasse med dine personlige fotos af dette udvalg af telefon. Forkæl dig selv med et shell Galaxy S6 og effektivt at beskytte din smartphone.

Vælg en shell ekstra stærke plast eller blød silikone kant for at forhindre ridser og mindre stød i hverdagen, der ville ødelægge for hurtigt din mobiltelefon. Disse produkter blev fremstillet til at opfylde finheden af ​​Galaxy S6, uden at tilføje vægt, og samtidig beskytte det ordentligt.

Gennem en online authoring værktøj, forestille sig en enkelt tilpasning, sjov eller usædvanlige! Logo, foto af en berømthed eller din forlovede, ferie souvenir eller liggende, der gør du drømmer, tage tid at finde den rigtige idé og derefter oprette din brugerdefinerede shell Galaxy S6 nemt og hurtigt.

Giv dine venner en personlig cover til Samsung Galaxy S6!

Personlige da levering er gratis og giver dig mulighed for at tilføje så mange billeder, som du ønsker, men også tekst, en besked, et navn eller en kærlighedserklæring! Vælg skrifttype fra flere forskellige stilarter og anvende det farven på dit valg. Når dette er opnået, vil det gøre mere, end du beundrer resultatet og bekræfte din ordre til hurtigt at modtage din nye brugerdefinerede beskyttende sag!

Faux læder og tekstil, vil sagen dække alle telefonen, og du vil også beskytte skærmen på din Galaxy S6 og S6 Edge. Indenfor vil din smartphone blive klippet på en ekstra-robust plastikskal, der vil tilbyde god modstand og adgang til alle funktioner og taget fra din smartphone.

En sag for at beskytte sin mobiltelefon, også her er en gave idé, der vil behage alle! Alle (eller næsten) har en telefon i dag. Denne billige personlig gave vil være en idé at behage både unge, og din mand eller din søster, der vil blive glade for at beundre hver dag billedet af sine børn! Tænk over det næste fødselsdag eller til mors dag og gøre glad med et lille budget

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy S6 shell til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.