Hull og Samsung Galaxy S7 custom tilfældet med dit foto


Gør din oprindelige Samsung Galaxy S7 med et shell med dit foto eller billede.
Sorter efter: pris - popularitet

Galaxy Galaxy S7 eller S7 Edge fortjener det bedste og optimal beskyttelse for at holde det i perfekt stand så længe som muligt. Oplev vores store udvalg af covers og etuier til Samsung Galaxy S7 og S7 Edge. Disse to nye brand smartphones koreansk overraskelse med deres design (buet kant til kant S7) og deres unikke egenskaber. Hvis du havde chancen for at erhverve en af ​​disse modeller i Galaxy S sortiment, opdager vores samling af sager og skind at tilpasse.

Personlig Galaxy S7 shell kommer i to farver (sort og hvid), men også i flere finish (plastik eller silikone). På disse modeller, kan du oprette en unik og originalt personlig med dine egne billeder, men også tekst eller symbol. Oplev en Galaxy S7 tilfælde giver dig også mulighed for at beskytte skærmen på din Samsung smartphone. Tilpasning her udføres på forsiden af ​​sagen. Åbninger giver dig mulighed for at oplade din mobiltelefon ved at holde sagen lukket.

En brugerdefineret Galaxy S7 og S7 Edge shell for optimal beskyttelse

For din Galaxy S7 Edge, opdage mønstre af tilpassede skaller perfekt egnet til de buede kanter denne smartphone sidste generation. Gør valg af tilpasning til din nye bærbare shell! Du vil være den eneste med sådan en skal. En original måde at gøre det unikt mobiltelefon og genkende let, på et øjeblik.

Samsung Galaxy shell tilpasset Edge S7 eller S7 er en gave idé, der vil forføre dig ved sin lave pris og meget praktisk. Knapt udpakket, personlig gave, der vil blive vist på Samsung Galaxy tæt på dig. Din mor, din mand eller din bedste ven kan ikke sætte pris på denne originale stede du skabt specielt til dem, at finde det foto, der vil flyve, og som vil endda oprette en speciel følelse.

Du vælger hylster billedet med beskyttende flap på skærmen eller shell Samsung, gør at vælge en nyttig og personlig gave til dem, du elsker.

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy S7 Brugerdefineret Case til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.