Skrog og Samsung Galaxy Case S8 personlig med dit foto


Gør din Samsung Galaxy S8 enkelt shell med en tilpasselig med dit billede eller tekst.
Sorter efter: pris - popularitet

Må ikke vente længere at udstyre din Galaxy S8 med et shell Samsung perfekt egnet, du ejede S8 eller S8 model Plus. Vi tilbyder et bredt udvalg af stive plast skaller, silikone eller tilpasset tilfældet med fuld beskyttelse af din smartphone.

Personlig S8 Shell giver dig mulighed for at nyde den Infinity skærmen på din Samsung smartphone. Det er klippet nemt at beskytte bagsiden af ​​telefonen, når du lægger det eller i tilfælde af fald. Dens forskellige åbninger vil give dig fuld adgang til alle knapper og trykke på forbindelser af telefonen. Du kan også nyde sin 12 MP kamera Dual Pixel at tage smukke billeder uden at skulle fjerne den beskyttende skal.

Uanset om du har valgt den mere S8 eller S8, vil du have den samme valg i form af brugerdefinerede tilbehør til din Samsung smartphone. Gravissimo er førende inden for personlige produkter gave og garantier kvalitetsprodukter med udskrivning af dine billeder i high definition.

Opret et shell Samsung Galaxy S8

Vælg at tilbyde et billede skrog Galaxy S8 til en ven, pige eller dreng eller et medlem af din familie, ligesom din far eller din storebror. Vælg det billede, der har en præference, dens sidste publikation Facebook eller en familie foto, indsætte en billedtekst, en tekst eller en personlig besked, og inden øjeblikke, du oprette en personlig shell for ham.

Før det, sørg for at vælge det billede ørepropmodel eller brugerdefinerede sag, som du ønsker. En blød eller hård kant efter skaller, fås i sort eller hvid, og tekstil og syntetiske sager læder til Samsung billeder, der kommer til at dække både foran end bag på din mobiltelefon.

Når din ordre er klar med din tilpasning, vil det bare validere og vente et par dage til at modtage din personlige Galaxy S8 shell med foto og tekst. Hvad enten for dig selv, for at beskytte original måde din nye smartphone, eller at tilbyde den elskede eller en nær denne idé personlig gave er et must for (selv) for at behage et rimeligt budget! Tænk over det til næste jul, en fødselsdag eller til Fars dag. Og vær forsigtig før du bekræfter din ordre, skal du sørge for at du har valgt en shell model, der svarer til din telefon (S8 eller S8 Mere)

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy S8 Brugerdefineret Case til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.