Hull Galaxy Tab Brugerdefineret trykt med dit billede + tekst


Nyd din samsung Galaxy Tab med vores brugerdefinerede skaller med et foto og en besked. En justerbar skal er en unik gave.
Sorter efter: pris - popularitet

Tilpas din tablet Galaxy Tab skrog med en personlig design og give den et karakteristisk udseende og beskytte det på samme tid fra det daglige skader.

En sjov og original skrog for misbrugere Samsung Tab tabletter

Vælg en, der passer den model af din Samsung Galaxy Tab (P5100 - P3100 - P6800) eller den berømte 10.1 eller 7.0 og forestille tilpasning, der vil gøre et tilbehør eller en unik foto gave. Tilføj det dit bedste foto souvenir, rejser, familie, dine børn eller endda dine kæledyr. Dial og personlige effekter og vælge den skrifttype, du vores tilbud guiden besked. Find din instant komposition. Hvis du ejer en virksomhed, overveje at bruge din shell eller brugerdefinerede sagen som en reklame medium ved at anbringe logoet og kontaktoplysninger på din virksomhed.

En Samsung Galaxy Tab skrog tilpasset med et personligt billede og en smuk besked

Vores produkter er udvalgt for deres høje kvalitet håndværk. De præcise konturer perfekt til konfiguration enhed giver adgang til alle funktioner og stik til hovedtelefoner uhindret. Plastic solid ekstra, de er tilgængelige i hvid og sort og klippes i et snuptag at beskytte din optimale enhed mod stød og ridser.

Dette er en personlig tilbehør, der vil gøre en gave til en teenager trendy og nyttig. En måde at beskytte din Samsung tablet legende og overkommelige med en brugerdefineret Galaxy Tab skroget.

Andre gaver "custom samsung" kategori kan interessere dig:

Samsung Galaxy Tab Brugerdefineret Case til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.