Personlig Baby håndklæde og bad kappe med foto eller navn


For fødslen af ​​et barn eller en barnedåb, opdager vores baby håndklæder personlig med dit foto og budskab.
Sorter efter: pris - popularitet

Baby bad er et vigtigt øjeblik i hendes dag. Det er varmt, opdagede hans krop og fornemmelsen af ​​vandet på hendes hud og samtidig have det sjovt med sit legetøj. Ikke for at bryde dette øjeblik af afslapning, er det vigtigt at få det ud af badet i det milde og godt dækket, så det ikke forkølet eller kuldegysninger. Et ritual, der kræver et blødt håndklæde og pak godt, og hvis det er originalt, vil det gøre dette unikke øjeblik.

Vi tilbyder produkter fremstillet af absorberende materiale, 100% bomuld svamp, ekstremt blød til ikke irritere den sarte hud af den nyfødte. En baby personaliserede håndklæde vil absorbere fugt efterlader huden meget blød og tør. Den er forsynet med en hætte, der også tørrer håret perfekt for en komplet og velvære af barnet.

Giv en unik baby gave med en personlig Baby håndklæde

Først vælge farven af ​​grænsen omkring produktet og download det bedste billede af den nyfødte, eller en barnlig illustration. Tilføj et par ord, fornavn, fødselsdato, huske at ændre typografi ved hjælp af de skrifttyper, der tilbydes af vores online assistent. Det vil således have en smuk håndklæde med hætte tilpasset, fødslen af ​​en populær gave til unge mødre.

Vi håndterer den identiske reproduktion af din komposition. De farver og kontraster vil blive lysere ved vores farve sublimation teknik, der gennemsyrer pigmenter direkte ind i materialet. Holde i garanteres trods maskinen vaske.

Personlig Baby håndklæde er et ideelt fødsel gave til et spædbarn, der ud over barsel tøj, eller bare for at behage i anledning af en fødselsdag eller jul. Den nye mor vil sætte pris på denne delikate opmærksomhed og holde den personlig gave længe huske.

Andre gaver kategorien "Baby Personlig Tøj" kan interessere dig:

Personlig Baby håndklæde til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.