Brugerdefineret trykt bord sæt med en billig billede


Tilpas dine dækkeservietter med en souvenir foto eller billede af dine venner eller din familie.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 282,85
- 10 stemmer
1 kommentar
Kr 141,05
- 26 stemmer
3 kommentarer
Kr 103,74
- 42 stemmer
14 kommentarer

Ligesom de smukt indrettede tabeller og have det sjovt at ændre stil regelmæssigt afhængigt af dagen, gæster eller måltider? Du har problemer med at finde dækkeservietter, der harmonerer med din indretning eller der matcher din smag? Vi har løsningen med vores personlige gaver, der vil bringe et unikt strejf af sjov til måltiderne. Udskift din gamle papir dækkeserviet med et billede dækkeserviet personlig med oprettelsen af ​​dit valg.

Slip din fantasi og komponere originale genstande i henhold til dine ønsker og din stil. Upload dine fotos ferie souvenir med smukke landskaber til en ændring af natur på middag tid, dine børns tegning for måltider onsdag, eller et billede af din favorit mad eller din smukkeste kage til en forretter dine gæster. Kan ikke beslutte? Opret en fotomontage med en blanding af alle dine mest succesfulde opskrifter. Du har ingen grænse, vi tilbyde personalisering omkostninger.

For jul eller en fødselsdag, giver en dækkeserviet personlig med dine kære

Overvej også festlighederne, der markerer året for at tilbyde en personlig dækkeserviet til at dekorere dit hjem i en original og festlig måde og skabe en enkelt løber. Så for Valentinsdag, overraske din elskede (e) med en middag i en romantisk kærlighed forestille dækkeservietter hvorfor ikke med din kærlighedserklæring eller ægteskab. Jul eller nytår, placeret under hver plade, vil de give familien tid muntert med andre inspirationer end konventionelle kugler og guirlander. For et bryllup, dekorere dit hjem med brugerdefinerede dækkeservietter med et billede af gift og overraske dine gæster vil være glade for at tage dem som en souvenir. En anden idé, hvis du organisere fødselsdag dit barn, kopi af fede spil, gåder, quizzer for sjov på eftermiddagen. Og så hele familien kan nyde, skal du vælge det sæt af 6 dækkeservietter som du kan tilpasse! Hvert familiemedlem har sin personlige blotter, da det ikke jaloux! Det er et dekorativt tilbehør, der vil hurtigt blive en sjov rundt om bordet, og vil glæde dine gæster.

Gengivelse teknik din skabelse sker ved farve sublimering. Pigmenterne er imprægneret ind i materialet af produktet, garanterer langvarig i tid. Så du kan vaske og rewash din maskine bordet uden risiko for udvaskning af farver. Du kan oprette en personlig hjem linned sortiment med vores klude og servietter billeder, som du kan matche din personlige blotter.

Her er en nyttig køkken tilbehør til at beskytte dit bord fra pletter og ridser. Det lysne også op timer af frokost eller middag. Med tilpasning, vil du være i stand til at tilbyde trendy elementer, til dit billede eller farverne på din indretning. Dette er en personlig gave idé at tilbyde for en housewarming, til jul, en fødselsdag. Udnyt vores gratis forsendelse at komponere flere kopier i forskellige stilarter og til alle lejligheder.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Madlavning" kan interessere dig:

Set tilpasset tabel til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.