Specialdesignede Undertøj eller broderet med billige Foto


Boxer, thong, undertøj, trusser, bare tilpasse din undertøj med et foto, et billede og en besked. At tilbyde uden mådehold.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 282,85
- 9 stemmer
1 kommentar
Kr 111,20
- 56 stemmer
5 kommentarer
Kr 103,74
- 20 stemmer
5 kommentarer
Kr 126,13
- 72 stemmer
11 kommentarer
Kr 103,74
- 54 stemmer
9 kommentarer

Der er mange små muligheder for at gøre funs gaver, blandt dem den brugerdefinerede undertøj er altid en masse succes! Undertøj gøre grin gaver og billig, der vil blive værdsat for alle de gode levende.

Offer nedenfor er blevet en klassiker for en enkelt polterabend. Brug din fantasi og oprette en meddelelse, der minder dem om deres ungdom, deres unge tåbeligheder eller minde dem om, at han eller hun nu ikke længere er "tilgængelig". Tænk trække blandt symbolerne, der tilbydes af vores online konfigurator eller downloade en souvenir foto og en sjov illustration for at tilpasse din underbukser mand eller kvinde shorty. Din personlige mærke dette som den foreløbige bryllup med en hvid sten og humoristisk at minde gift vanvittigt øjeblik, der var deres eneste bachelor.

Polyester brugerdefinerede undertøj også garantere de festlige øjeblikke i humør til en fødselsdag (på) en ven (e), eller til jul. håne Forsigtigt alder af en slægtning eller anden måde lykønske disse smukke år, et jubilæum er ofte en mulighed for at formidle et budskab eller humoristisk bud. Bær en mand eller en lille personlige trusser trusse med et foto og et budskab er altid sjovt for dem, der modtager dem. Til jul sokker tilbyder også sæson!

Tilbyd personlig undertøj til en særlig lejlighed

En dejlig budskab om kærlighed på den mandlige eller kvindelige lingeri kan også gøre en meget fræk Valentinsdag. Supplere en bokser mand for ham eller en pige under tøj til hende med suggestive foto eller illustration, tilføje en fræk besked, en invitation til at kæle, en kærlighedserklæring eller hvorfor ikke en alvorlig ægteskab forslag og du er spillet! Mere original end den røde og sorte natkjole, de hjerteformede chokolader eller smykker, det er den perfekte personlig gave til uhæmmede par og kærester, med et strejf af humor.

Mere ned på jorden, komponere et klædeskab i navnet på hvert af dine børn er en god idé at bringe fred i hjemmet. For at undgå argumenter mellem søskende og erhvervslivet lånt "ulovligt" de småskændes hver dag, skaber en nøglering for hver deres navn eller billede af deres foretrukne helte. Det vil være nemt at tage låntager i loven!

For at tilpasse dit undertøj mand eller kvinde, er enkel med vores online guiden. Med hensyn til din komposition, du øjeblikkeligt visualisere resultaterne på skærmen. Upload dit foto, eller mere, da tilpasning er ubegrænset og tilføje din tekst. Vi gengive farven, lysstyrke og kontrast af dine skud gennem vores farve sublimation teknik. Pigmenterne er imprægneret ind i materialet og garanterer stabilitet over tid, vask efter vask.

Opret en brugerdefineret undertøj til mænd eller kvinder

Mand eller kvinde undertøj vil tillade dig at overraske dine kære med en gave idé som sjov og original. String af kvinder, gennem den måde shorty rem, bokser mand eller sokker, kjole unikke og originale måde med disse personlige tøj.

Opret dig selv din næste fødselsdag eller Valentinsdag med Gravissimo! Oplev alle vores tilpassede objekter at behage omkring dig. Tee shirt Personlig Table Photo via shell eller foto krus, vil du finde, hvad til at fylde hele familien med en gave idé eller praksis usædvanligt!

Andre gaver kategorien "Personlig Tøj" kan interessere dig:

Tilpasset Undertøj til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.