Sticker, mærkat, personlig mærkat med foto og tekst

  • Sticker høj finish papir.
  • 20 størrelser til rådighed.
  • Klistermærker at flytte
  • Leveret til dig inden for 48 timer.
  • Nem at installere
  • let boligmontering
  • høj kvalitet
  • Color troskab og detalje i dine billeder
Photo Vægoverføringsbillede - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 26 stemmer
10 kommentarer

Photo Vægoverføringsbillede


Kr 126,13
Hav det sjovt at dekorere dit hjem med dette klistermærke til dit billede. Vælg dit foto og få din personlige klistermærke til at pryde dit interiør. - PVC Stickers High Density Polymer - Let at installere - Kan placeres på en buet overflade - 20x20 liggende format til 120x80cm
Dør mærkat Foto - 89 x 210 cm

Vælg din størrelse

- 6 stemmer
1 kommentar

Dør mærkat Foto


Kr 596,30
Her den brugerdefinerede dør klistermærker udelukkende af Gravissimo. Tilføj et billede af din sticker, så det fuldstændig dækker døren. Det kan være et foto af dine venner, en sjov billede, et forkert udseende, det er op til dig. En unik og original personlig gave til dekoration dit hus eller lejlighed. Din kone vil blive glad! - Udskrivning på selvklæbende vinyl - Aftagelig - Tykkelse: 53 mikron - Mål: 89x210cm
Tekst Wall Decal - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 13 stemmer
1 kommentar

Tekst Wall Decal


Kr 126,13
Opret en brugerdefineret tekst mærkat: bundløse eller hvide kanter, kun bogstaver vil blive indsat på din væg. Du kan vælge farve og placering af tekst og politi fra et bredt udvalg. Placere din tekst eller citat klistermærker på en dør, logge på køkken, et værelse, toiletter og selvfølgelig på dine vægge samt gipsplader i beton. Alt er muligt: ​​- Tekster, Accurate - Navn - Citation - Beliggenhed - Beliggenhed - Udtryk - Mærkaten Quote tekst er også velegnet til fagfolk i jagten på kommunikation element. Hurtig levering muligt inden for 24 timer. Prisen afhænger af størrelsen af ​​mærkaten og ikke antallet af tegn. Du kan skrive lige så mange tekster, som du ønsker / kan det tilpasses området. En perfekt gave til fødselsdag af et barn, for din virksomhed eller til jul dekoration. - PVC Stickers flytbare - Let at installere - Ingen baggrund, vil ingen hvid kant bogstaver skal skæres. - Tilgængelige størrelser af 20x20 til 120x80cm

Mærkaterne er den store trend i øjeblikket i indretning. De giver karakter til et hvidt rum og giver dig mulighed for at skabe miljøer, der ligner dig. Det er en enkel og billig måde at dekorere et værelse, stue, køkken eller kontor uden låg alle væggene af tapet. At skille sig ud og have en dekoration, som du ikke vil se andre steder, foreslår vi at oprette din egen personlige klistermærke.

For dette er det meget simpelt, uploade dit bedste foto. En ferie landskab, der gør du drømmer, et billede af din familie rørt dig, portrættet af nogen kær dig eller din firbenede ven du er glad særligt ... men det kan også være en tegning lavet af du eller dine børn, en illustration på temaet for en serie, en film, en superhelt. Slip din fantasi og planlægge dine ønsker på dine vægge eller tilbyde en original gave!

En brugerdefinerede mærkat med en personlig foto til en ny billig og nem dekoration!

Vi vil realisere dit reproduktion i høj kvalitet med stor omhu i respekt for farver, lys, kontrast og detalje af dit billede. Vores klistermærker er fremstillet udelukkende i Frankrig i høj styrke PVC vinyl og kommer i forskellige formater. Vi kan også skabe skræddersyede lim i henhold til dine behov og begrænsninger. For at gøre dette, bedes du kontakte os via kontaktformularen.

De er flytbare efter behag og er nemme at sætte på dine vægge ved at følge vores råd. Vi tilbyder også en model specielt designet til dørene.

En personlig klistermærke vil relook et overblik dit hjem unikt dine egne billeder. Dette er en original måde at makeover prisen på din lejlighed, dit hjem eller dit kontor eller blot en ændring af atmosfære, der passer til dit humør. Du vil få den tilfredsstillelse at have skabt selv din dekoration.

Overrask dine kære med denne personlig gave, som du tilbyder til en housewarming, jul, en fødselsdag eller bare for at forkæle dig selv og ændring af kulisser. Vi garanterer hurtig og gratis forsendelse fra 25 euro køb.

Andre gaver kategorien "Personlig Fotoprint" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.