Sticker Macbook Pro / Air personlig med dit billede eller logo


Tilpas din Apple MacBook med en mærkat med dit foto eller logo. Tilpas din MacBook Pro nethinden eller ved at gøre det unikt og originalt.
Sorter efter: pris - popularitet

Du elsker din MacBook, og du bruger dagligt? Derefter behandler ham en MacBook personlig klistermærke! Nem og hurtig at sætte op denne mærkat udelukkende er fremstillet i Frankrig vil tilpasse sig perfekt til din model fra et udvalg af mere end 5 forskellige modeller.

Skæring mærkaten vil ideelt set passer netop din computer til at afsløre den smukke apple Apple gør hele forskellen og viser din smag for den amerikanske mærke.

Vælg et billede eller et billede, du vil bruge til at dekorere din celle, det være sig en MacBook Air eller Pro. Fås i forskellige størrelser (11, 13, 15 og 17 tommer), er du sikker på at finde den sticker til dig! Gennem en online authoring værktøj, tilføje et eller flere direkte personlige fotos på mærkatet og se leve den endelige rendering. Du kan også indsætte tekst, et navn, en sjov besked eller endda en dato at huske et vigtigt øjeblik. Politiet karakter gennem placeringen af ​​fotos og baggrundsfarve, alt kan tilpasses og giver dig fleksibilitet i din personlige skabelse

Tilbyd denne personlig gave til en nørd i dit liv, der elsker sin computer! Din far eller din mand kan kun elske det endnu mere, når det bliver tilpasset efter deres egen smag ved hjælp af en MacBook personlig klistermærke. En teenager vil også være tilfreds med denne originale idé at fejre hans 18 års fødselsdag eller til jul. Du kan også tilbyde at lykønske succes af en skole eller til at takke ham for hans venlighed, har han gjort dig en sådan tjeneste. Denne billig gave vil gøre sin virkning, og han vil skynde sig at installere

Tilbyd en personlig klistermærke MacBook til en nørd for at takke ham eller hende!

Familien computer kan være dekoreret med en familie portræt, en hukommelse af tidligere helligdage tilbragt sammen eller det bedste billede af dit kæledyr, hvad enten det er en hund, en kat eller en skildpadde! Child som forælder vil være glade for at beundre denne kvalitet kofanger mærkat, der vil omdanne deres grå og intetsigende MacBook til et objekt af unikke og originale udsmykning!

Hvis du ikke kan finde din lykke blandt vores sortiment af originale klistermærker PC, her er løsningen! Forkæl dig selv ved at forestille sig et design, der passer dig, og at du kan lide. Have det sjovt at opfinde, skabe og arrangere dine billeder og tekst efter dit inspiration og dine ønsker og nyd resultatet!

Fall for denne personlig gave, der vil give glæde til alle ejere af en bærbar computer, uanset om nørd simpel bruger grundlæggende funktionalitet. Med en meget tynd vinyl fin, kan du nemt få et perfekt resultat uden boble. Og når du ønsker at ændre mærkaten (eller computer!), Vil det være for sikkert at fjerne den fra eventuelle rester eller mærker på objektet. Din bærbare vil sporten et nyt udseende takket være en custom skin, så forvent ikke at oprette din egen!

Andre gaver kategorien "Personlig Gave High-Tech" kan interessere dig:

MacBook mærkat Custom til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.