Sticker, decal, Brugerdefineret PC selvklæbende foto eller logo


Tilpas din bærbare computer med en mærkat med dit foto eller logo. Tilpas din pc 13, 15 eller 17 inches, hvilket gør det unikt og originalt.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 148,52
- 16 stemmer
3 kommentarer
Kr 185,83
- 24 stemmer
6 kommentarer
Kr 223,15
- 19 stemmer
3 kommentarer

Opret et unikt udseende til din bærbare pc med denne samling af bærbare klistermærker til at tilpasse! Foto, logo, symbol, design, tekst eller digt, frigøre din fantasi og skabe en tilpasset pc mærkat, der ligner dig. Tilføj en manga motiv, en humoristisk sætning eller erklære din kærlighed KÆRLIGHED med store bogstaver og nyde resultaterne af din hud tilpasses computer.

Gennem online-værktøj til oprettelse, visning direkte gengive din tilpasning og har de elementer, som du ønsker. Tilføj så mange grafik som du ønsker, fri tilpasning er, at du tilføjer en enkelt foto eller flere! For nemt at holde din sticker sticker anbefaler vi at bruge en svaber installation.

Tilbyd denne personlig gave til en ven, der bare tilbyde en ny bærbar computer. Han vil sætte pris på at være i stand til at dekorere det på en unik måde og samtidig beskytte den mod ridser. PC personlig klistermærke sikrer en let og også fjerne hurtigt uden at efterlade klæberester. Så du kan ændre så ofte du har lyst!

Nyd en personlig klistermærke til at dekorere din pc laptop

Denne skik lim fås i forskellige størrelser, der passer til de fleste bærbare modeller i øjeblikket findes på markedet. Mærkaten er meget trendy nu er det også indbyder i dine dagligdags emner i tillæg til din indretning! Du også falde for en bærbar pc mærkat og give nyt liv til din bærbare computer. De oprindelige design stickers bruges til at skjule en defekt eller en ridse på din computer. Du kan vælge at skabe trompe l'oeil klistermærker til en humoristisk side og derefter tekst klistermærker til at få et budskab til dine venner.

En højteknologisk gave, der vil glæde de yngste, men også ældre. Din bedstemor vil trætte mere at beundre denne smukke billede af hans børnebørn pryder hans computer. Tilbyd ham i anledning af 60 år eller til næste bedstemødre fest! En dekorativ klistermærker bærbar computer, der ikke vil ophøre med at beundre. Alt kan ske i overensstemmelse med dine ønsker: en silhuet, et amerikansk flag, en reproduktion af en plakat retro eller blot et billede af din kat!

Din søn fik gode karakterer i skolen? Eller det vil gøre sin debut på universitetet? Ros ham ved at tilbyde ham en ny mærkat, der vil gøre det muligt at tilpasse den stil af sin bærbare computer og gøre det unikt og dens image! Et billede af hans foretrukne fodboldspiller eller logoet for en brand, han elsker og voila! Du vil modtage din bestilling med vores hensigtsmæssige shipping metoder. Det tager kun et par minutter at installere personlig gave og overraskelse vil være total!

Vi tilbyder også modeller af klistermærker til Macbook bærbar, men også til væggene i dit hjem med vores wall stickers, eller din bil, med bil klistermærker. Udskrivning din tilpassede sticker er lavet helt i vores franske workshops. Disse klistermærker er lavet i Frankrig af en høj kvalitet vinyl decal, der tilbyder fremragende modstandsdygtighed over tid. Uanset det område, hvor du ønsker at anbringe din mærkat, skal du sørge for, at resultatet vil blive venter på dig!

Andre gaver kategorien "Personlig Gave High-Tech" kan interessere dig:

PC Custom mærkat til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.