Personlig klistermærke bil mærkat lim Foto og tekst

  • Sticker høj finish papir.
  • 20 størrelser til rådighed.
  • Klistermærker at flytte
  • Leveret til dig inden for 48 timer.
  • Nem at installere
  • let bil dekoration
  • høj kvalitet
  • Color troskab og detalje i dine billeder
Sticker Car foto eller logo - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 17 stemmer
11 kommentarer

Sticker Car foto eller logo


Kr 126,13
Tilpas din bil med en unik og originalt mærkat med et billede eller firmalogo. Hav det sjovt at dekorere din bil med en mærkat på dit billede med en tekst eller endda et slogan. Vælg dit foto og få din personlige klistermærke til at dekorere din bil. En sjov lille besked, en sjov logo eller retro, eller endda et foto af din ferie, intet bedre for en original udsmykning. - PVC Stickers flytbare - Let at installere - 20x20 liggende format til 120x80cm - Tøv ikke med at anmode om et skøn for en bestemt størrelse. Vi kan Beskæring og skæres som ønsket for de bedste resultater. Gøre anmodningen i din bestilling.
Tekst Sticker bil - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 15 stemmer
5 kommentarer

Tekst Sticker bil

Kr 126,13

Kr 113,51
Opret en brugerdefineret tekst mærkat til din bil: uden baggrund eller hvide kanter, kun bogstaver vil blive indsat på din bil. Du kan vælge farve og placering af tekst og politi fra et bredt udvalg. Placere din tekst klistermærker på din bil på en dør, rammen, tag eller bagruder og glas. Alt er muligt: ​​- Præcise tekster - Navn - Citation - Beliggenhed - Beliggenhed - Udtryk - Citat Bilen mærkat tekst er også velegnet til fagfolk og virksomheder på udkig efter kommunikation med et kvalitetsprodukt vejrbestandig og sol . Hurtig levering eller Chrono muligt i 24 timer. Mærkaten Prisen afhænger af størrelsen af ​​mærkaten og ikke antallet af tegn. Du kan skrive lige så mange beskeder, som du ønsker på tilpasses området. En praktisk gave til dekoration din virksomhed og din flåde. - PVC Stickers flytbare - Let at installere - Ingen baggrund, vil ingen hvid kant bogstaver skal skæres. - Tilgængelige størrelser af 20x20 til 120x80cm

Fikse op dit køretøj på ingen tid med personlig bil klistermærke! Som let at sætte det off, vil din brugerdefinerede mærkat med et foto, logo eller tekst kjole døre, vinduer eller taget af din bil med originalitet.

Fed op med kroppen farven på din bil? Vil du ændre, men du ikke har budgettet til at give dig en ny bil? Så vælg en brugerdefineret bil klistermærke! Udskriv et logo, et symbol, en personlig foto eller tekst i kroppen af ​​dit køretøj og gøre opmærksom! Uanset om til erhvervsmæssige formål eller bare til personlig brug, ikke tøve og vælge et klistermærke til dit billede, har du forestillet dig selv!

Erhvervsledere vil elske denne nye idé at annoncere på bilen af ​​deres virksomhed eller deres venner! Tilføj logoet for din virksomhed, vi udfører rework, Beskæring for en perfekt finish. Det tager kun et par minutter at installere limen på kroppen ved at følge vores installation anbefalinger og bruge skraberen leveres valgfri.

En personlig klistermærke til at dekorere din bil med et logo, billede og tekst

På hætten, stammen, sideruder eller en dør, vise din stil ved at installere denne skik bil mærkat med et foto eller en besked. Tænk over at tilbyde denne unikke og originale gave til en person, der bare tilbyde en ny bil, eller som har en passion for sport. Få et billede symboliserer lidenskab og overraske dem med et klæbemiddel i hans billede! For en mand eller en kvinde, vil det gøre en original personlig gave til en fødselsdag eller til jul.

Hvis din datter lige har fået sin licens, og at bare at give deres første bil, rose hende med denne originale gave. Afspil et digt eller en sætning kær hans hjerte. Hun vil sætte pris utvivlsomt denne unikke mærkat, der vil pynte sit køretøj med stil og trend.

Disse klistermærker modeller fås i mange formater (fra 20x20 cm til 120x120 cm), så du kan frigøre dine ønsker og din fantasi. Din skabelse vil blive udskrevet uden hvid baggrund, isoleret for at opnå den bedst mulige.

Andre gaver kategorien "Personlig Fotoprint" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.