Personlig pen indgraveret med tekst kuglepen, pen eller rollerball


Tilpas dine kuglepenne ved gravering en besked eller navn. legendariske mærker af pen eller rollerball er gravering: Parker, Waterman.

personlig pen : Populære

Kr 267,93
- 111 stemmer
26 kommentarer
Kr 297,78
Kr 268,00
- 157 stemmer
30 kommentarer
Kr 297,78
- 141 stemmer
16 kommentarer
Kr 66,42
- 20 stemmer
17 kommentarer
Kr 96,27
- 20 stemmer
18 kommentarer
Kr 245,54
- 69 stemmer
15 kommentarer
Kr 185,83
- 38 stemmer
13 kommentarer
Kr 148,52
- 41 stemmer
14 kommentarer
Kr 260,46
- 40 stemmer
8 kommentarer
Kr 260,46
- 83 stemmer
19 kommentarer
Kr 245,54
- 82 stemmer
10 kommentarer
Kr 357,48
- 57 stemmer
2 kommentarer
Kr 297,78
- 61 stemmer
1 kommentar
Kr 297,78
- 77 stemmer
6 kommentarer
Kr 521,67
- 57 stemmer
5 kommentarer
Kr 297,78
Kr 253,11
- 29 stemmer
3 kommentarer
Kr 245,54
- 44 stemmer
3 kommentarer
Kr 872,44
- 5 stemmer
1 kommentar
Kr 297,78
- 25 stemmer
3 kommentarer
Kr 827,66
- 41 stemmer
2 kommentarer
Kr 476,89
- 57 stemmer
6 kommentarer
Kr 155,98
- 11 stemmer
2 kommentarer
Kr 230,61
- 17 stemmer
1 kommentar
Kr 394,80
1 stemmer
Kr 1 342,61
- 3 stemmer
1 kommentar

Gravissimo har taget særlig omhu i udvælgelsen af ​​sin personlige penne pen, rulle kuglepen eller blyant og endda tilpassede udvalgt fra de bedste mærker til kvalitet og elegance af deres produkter: Waterman, Parker, Diplomat, Swarovski, Balmain Avenue, Ohto ... Ideel til en vellykket dag gave mødre eller for en corporate gave.

Genkendelige blandt tusind tak til deres punch, den Waterman tilbyder upåklagelig finish: slanke, lakeret krop, satin eller mat, ædle og ædelmetaller, guld fyldepen i stål med fine guld eller massivt guld. En justerbar pen den klassiske stil, der vil appellere til autentiske mænd. Denne gave af kvalitet kan tilbydes specielt til at lykønske en ven eller et familiemedlem i anledning af usædvanlig akademisk eller professionel succes! Også vælge en original pen Waterman til at markere et vigtigt jubilæum som 18 års din søn eller 50 år af din far! Nyd en fabrikation lavet i Frankrig for din brugerdefinerede objekter med Gravissimo. Specialist gravering og personlige gaver tilbyder kontor tilbehør til at tilpasse til din gave eller originale firmagaver.

En smuk personlig og graveret pen med et navn

Med forkromet stål eller børstet finish, moderne design og præcis sans for detaljer, personlig pen Parker mærke forbliver tidløs. Skrivningen er genopfundet med ny generation "Parker IM" med sin unikke følelse af lethed og flydende skriftligt. Denne kendte mærke garanterer en pålidelig og samtidig være tilgængelig for mindre budget. Lav en original personlig gave til damen i dit barn med denne model IM Roller Urban præmie blå og sort blæk. Hun vil blive glad af denne smukke lasergravering med hendes navn eller initialer, der vil gøre denne unikke pen og dyrebar i hans øjne.

De oprindelige former for Diplomat modeller er kombineret med fantastiske præstationer: perfekt skriftligt under alle forhold, selv de mest ekstreme, mindst 50 ° C, på det sted, på hovedet i rummet takket være ... en tryksat opfyldning. Kvaliteter, der vil appellere afgjort mænd og moderne kvinder. Her er en opfindsom idé at overraske din bedstefar, der stadig foretrækker papir til tastaturet. Gør det brænder med sit navn eller med den smukke kaldenavn du giver ham siden barndommen og være sikker på at forbløffe din bedstefar for hans næste fødselsdag!

Den Swarovski samling er for kvinder elegante og charmerende med en fancy model, dem, der elsker refleksioner af berømte krystaller rundt deres hals eller deres håndled, de finder refleksioner i den gennemsigtige krop af artiklerne. En gave til kvinde, der uden tvivl vil påvirke som pen bryllup. I denne verden, hvor teknologien er ved at overtage resten, alle stadig har brug for at skrive fra tid til anden! Her farverige modeller let at glide ind i en pung. Med deres attraktive pose, vil de være beskyttet! Din mor eller din kæreste vil helt sikkert hilse din fantasi for denne unikke idé.

Tilbyd en unik gave indgraveret pen

Balmain mærke tilbyder også en smuk vifte af indgraveret penne til lave priser. Vælg en personlig pen billig, der vil være perfekt til at tilbyde en salgsfremmende pen, indgraveret med dit logo. Du vil finde i Balmain indsamling, smukke ornamenter penne, men også modeller med stylus, meget bekvemt at bruge en touch pad. Kommunikationen af ​​objektet vil give dig mulighed for at fremme din virksomhed billigt og original måde. Bestil blyant reklame har aldrig været nemmere! Opret gravering, se resultaterne og bekræft din ordre. Vi tilbyder tid-tagging og meget hurtig levering, herunder en Express levering inden for 3 dage, eller Chrono inden for 24 timer.

Alle produkter leveres i deres originale æsker, er dækket af producentens garanti (op til 3 år), og er laser indgraveret med den største omhu. En nu du brygge din personlige besked, en vigtig dato, initialer, et navn, et citat (...) og at vælge mellem fjer bold eller på din personlige pen! Og hvis du ikke beslutter du vælger en pen eller kuglepen sæt boks (træ model meget økologisk for eksempel) for denne kvalitet. Tilpasset salgsfremmende produkter er trendy nu, og har råd til at tilbyde en unik virksomhed gave til dine medarbejdere eller kunder ved årets udgang helligdage. Prøv også USB-nøglen reklame, men reklame cap med foto print eller broderet med tekst.

Her er en original gaveidé indgraveret overkommelige tilbud med en enkelt besked for at tilskynde kandidater til at gennemgå, for at fejre en pensionering, en enkelt for at fejre en fødselsdag eller at behage i julen! Det er også en ideel business gave med en salgsfremmende pen som en salgsfremmende element. Dette er en reel giveaway, der kan tilbydes i tillæg til vores andre gaveideer såsom personlig Zippo lighter, foto krus, t-shirts trykt eller personlig musemåtte. Reklame af objektet kan være gennem reklame nøgleringe for mindre budgetter eller sadeltasker eller broderede håndklæder. Uanset om du vælger de højteknologiske elementer eller snarere dekorative emner som et ur eller klistermærker, bestå en enkelt besked!

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the kontoret" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.