Wall Mount og hænger personlig nøgle med billede + tekst


Tilpas din nøgle væg support med en personlig foto og en besked. En original genstand for dekoration til indgangen til dit hus eller lejlighed.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Over tid er antallet af nøgler, der skal have en person ganger. Hus nøgler, bilen, garageporten af ​​postkassen, reception, cykelkælder, osv, osv .. nøglepar samles i huset. Løsningen ligger uden tvivl i investeringen af ​​en væg støtte til vigtige installeret helst i forhallen af ​​et hus. Og for dem, der elsker den originale dekoration og usædvanligt, overveje en væg støtte til brugerdefinerede knapper med billeder og tekster efter eget valg.

Pynt indgangen til dit hjem på en original måde med en unik og praktisk gave: en væg støtte til brugerdefinerede knapper

Der er ingen grund til at vente til slutningen af ​​året, Valentinsdag eller årsdagen for en elsket at tilbyde ham en personlig gave. Kan behage nogen vi især sætter pris hver dag i året. Skal stadig flyve ved at vælge den gave oprindelige hjem, der er sikker på at behage hende. Og Gud ved, at den person, der er en hjertesag for dig har en taske eller lomme til at stige dag for dag. Fejlen, selvfølgelig de utallige par taster, der vises næsten hver uge sammen traditionelle hus nøgler og bil, købe en lås eller midlertidig leje af en boksekamp tilsvarende øge mængden af ​​nøgle og risikoen for tab eller fejl af ædle sesam.

Løsningen er helt sikkert i opbevaring af nøglepar, der yngler synligt. Og for at vægbeslaget for brugerdefinerede nøglen er den perfekte måde at ikke miste sine nøgler! Det er derfor meget vigtigt at tilbyde denne gave til et medlem af din omgangskreds kan være en airhead. Det vil være nok til at vælge den rigtige foto og tilpasse den til den person, som du levere en særlig hengivenhed og du får et originalt objekt dekoration at tilbyde. Tænk på det som en original bryllupsgave. De nygifte vil være glade for at nyde hver dag de bedste billeder taget under den bedste dag i deres liv.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Input" kan interessere dig:

Wall Mount Brugerdefineret tast til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.