Hull Surface RT Brugerdefineret trykt med dit foto


Tilpas din shell Microsoft Surface rt med dine egne billeder og budskab. En original gave til nørder.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter

Du ønsker at tilbyde en personlig gave, afhængigt af den person, som modtager den? I den digitale tidsalder, næsten alle har en tablet. Et beskyttende dæksel med foto og tekst af dit valg vil kombinere forretning med fornøjelse ved at tilbyde en unik og meget original gave.

Med sin klare design værktøj og nem at bruge, giver dig mulighed for fuldt ud at Gravissimo oprette en tilpasset RT Surface tilfældet for din tablet. Afhængigt af dine præferencer, dine præferencer og din smag, kan du vælge blandt de tilgængelige billeder på sitet, eller uploade et billede eller et personligt foto, tilføje tekst som et navn eller inskription, og selv vælge baggrundsfarven på alle de tilgængelige farver. En perfekt værktøj til at oprette en tilpasset RT Surface tilfældet!

Beskyt din RT Surface tablet med en brugerdefineret tilfældet med billedet og teksten i dit valg for et skræddersyet gave

Gravissimo tilbyder et foto til din RT skrog overfladekvalitet, ultra holdbart plast og har en blød indvendig for at beskytte din tablet skærm. Med de planlagte nedskæringer, kan du få adgang til alle de funktioner samt forbindelser fra opladeren og den hurtig og nem måde hovedtelefonstik. Med sine ideelle dimensioner og ultra let, vil dette billede shell giver dig mulighed for at tilpasse din tablet ved at dele din stil!

For en fødselsdag, særlig lejlighed, jul eller mors dag eller bare for fornøjelsen af ​​at tilbyde dig vil skabe overraskelse og forundring gennem en personlig gave, helt at behage den person, der modtager den. Gravissimo Alle produkter er fremstillet og emballeret i Frankrig og er garanteret tilfreds 100%. Ved at sende sikker og ultra hurtig, kan din brugerdefinerede objekt leveres i 24 timer i hele Frankrig ved at vælge Chrono mulighed.

Andre gaver kategorien "Telefon & Tablet Case Brugerdefineret" kan interessere dig:

Hull Surface RT Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.