TShirt Tee Shirt Brugerdefineret trykt foto + billig tekst


Vores tilpasses t-shirts er en unik og original måde at levere billig tøj til en vanvittig aften eller en vellykket jubilæum.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 141,05
- 26 stemmer
5 kommentarer
Kr 238,07
- 11 stemmer
1 kommentar
Kr 133,59
- 10 stemmer
2 kommentarer
Kr 111,20
- 94 stemmer
30 kommentarer
Kr 133,59
- 74 stemmer
17 kommentarer
Kr 126,13
Kr 119,82
- 37 stemmer
6 kommentarer
Kr 103,74
- 52 stemmer
6 kommentarer
Kr 178,44
- 48 stemmer
2 kommentarer
Kr 312,70
- 53 stemmer
4 kommentarer
Kr 133,59
Kr 113,55
- 30 stemmer
6 kommentarer
Kr 103,74
- 35 stemmer
2 kommentarer
Kr 238,07
- 44 stemmer
1 kommentar
Kr 133,59
- 30 stemmer
3 kommentarer
Kr 155,98
- 49 stemmer
3 kommentarer

Der er intet mere spændende end at gå til en begivenhed med en t-shirt til at skabe sig selv efter hans smag og ønsker! At tilbyde som en bryllupsgave til en dreng polterabend, en fødselsdag eller bare for at markere begivenheden. En original og sjov beklædning vil grine, sjov og røre dine venner eller din familie. Skab din egen har aldrig været nemmere med Gravissimo! På forsiden og / eller bagsiden afhængigt af modellen af ​​t-shirt udskrivning, du vælger, vise dine foretrukne billeder af familie og ledsage dem med en sjov besked, et logo eller en kærlighedserklæring .

Tilpas en t-shirt eller tank top pigebarn er en reel løsning at oprette din egen originale tøj til sin familie. Lad din fantasi og skabe en trend mærkning eller udskrivning på original t-shirt, fuld af humor. Med vores online-værktøj, kan du importere din video og tilføje tekst i skrifttypen af ​​dit valg fra et bredt udvalg. Inden for en periode på højst 7 dage, modtage din ordre og være sikker på kvaliteten af ​​serigrafi med et fuldt realiseret i vores fabrikker placeret i Marseille.

En unik foto skjorte at behage dine venner

Vi tilbyder en bred vifte af tilpassede t-shirts i forskellige farver og for hele familien. Oplev vores modeller t shirt eller tank top kvinde tilpasses, så du kan tilbyde unikke personlige gaver til Mors dag eller Valentinsdag. Og for din far eller din bedste ven, skal du vælge en af ​​vores t-shirt fås i forskellige farver eller brugerdefinerede polo, med sin V-hals og lille forlomme. Den yngste er ikke tilbage med t-shirts Baby barn eller krop foto.

Tilpas din skjorte online er et snuptag. Du kan tilføje dit eget print på et foto af din rejse, et billede, en meddelelse, tekst eller bare et fornavn. Fra din computer, importerer din idé om vores assistent, og vi er klar over. Et foto gave at skabe på få sekunder! Forestil dig din brugerdefinerede skjorte, og kontrollere resultatet. Du vil være i stand til at gentage din garderobe ved at oprette din egen personlige tøj, der passer dig!

For en original gaveidé, se blandt vores sportstøj, hvis skjorte mikrofiber rund hals, tillader en overførsel af mønster af dit valg på et perfekt stof til din gym sessioner! Du kan også oprette en Geek T-shirt at overraske din mand og give ham et smil. Hav det sjovt aflede de store klassikere science fiction at oprette din egen unikke stil! Bær den under en jakke eller i løbet af sommeren, vil en t-shirt kvinde opfylde valgt af dit hjerte, din bryllupsdag eller til jul Har det trykt med et foto souvenir af din par, ledsaget af en "Jeg elsker dig", det vil altid gøre sin virkning!

Tilbyd en personlig t-shirt med original foto

Den sublimering teknik giver en custom fit, præcise og observere farve elementer. Der er ingen chance for, at dine print T-shirt kan falme med tiden, da farven er imprægneret ind i tekstil fiber, vil din brugerdefinerede shirt være upåklagelig, selv efter 20 passager i maskine. Den teknologi, vi tilbyder (sublimering) giver meget bedre resultater over tid end de sædvanlige tekstil flocking.

Hvis et print t-shirt ikke passer dig, har du også mulighed for at vælge en brugerdefineret sweatshirts, frakker og endda poloer at tilpasse. Udtryk dig selv og give en personlig gave billigt for sommeren! Gravissimo specialiseret sig i tekstiltryk og garanterer en personlig t-shirt billig, men kvalitet med en vægt 190 g / m2, og et polyesterstof, bomuld følelse. Ud over den skjorte til at tilpasse, tøv ikke med at bestille en anden af ​​vores fotos objekter for at være i stand til at udfylde dem, du elsker. Rund musemåtte foto, kop eller krus, gennem en shell telefon, en nøglering, men også en personlig forklæde broderi eller en hat til at fuldføre dit look, du gættede det, tusinder elementer venter på dig til at begynde at oprette dine personlige gaver for hele familien!

Andre gaver kategorien "Personlig Tøj" kan interessere dig:

T-shirts til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.