Brugerdefinerede træ bord med dit billede til dekoration


Personlig træborde er forsikring udsætter dine minder ved at placere billeder af dine kære.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 312,70
- 8 stemmer
2 kommentarer
Kr 312,70
- 15 stemmer
1 kommentar
Kr 312,70
- 44 stemmer
2 kommentarer

Find vores væg diagrammer i forskellige formater til at tilpasse. Til at dekorere ethvert rum i huset, en brugerdefineret træ bord er perfekt. Både kvalitet og elegant, vil det give dig mulighed for at vise dine foretrukne billeder af familie, ferie eller familie. At tilbyde som en gave til Fars Dag eller festen for sådanne mødre!

Stærkere end en konventionel fotoramme og give et bedre liv til dit billede, kan disse objekter har råd til alle lejligheder: jul, en fødselsdag, en dåb, en fødsel eller et bryllup.

En vifte af træ høj kvalitet til en skræddersyet

Med sublimering teknik, der anvendes til at tilpasse din nuværende, er dit billede indlejret direkte i materialet, sikrer holdbarhed over tid.

Så for en unik gave og kvalitet, har du fundet den perfekte idé! At dette vil glæde både mænd og kvinder, men også for børn, der vil være glade for at dekorere deres værelse med et øjebliksbillede af deres bedste venner eller deres foretrukne berømthed. Glade forældre vil være glade for at modtage et billede med et billede af deres barn.

Tilbyd en personlig træbord med et foto til din stue

Uanset om pladsen, i stående eller liggende format, den brugerdefinerede træbord eller trævæg ramme er den oprindelige gave idé og billig, der vil appellere til alle dine kære! Ud over et flot foto, kan du også tilføje tekst, besked eller et navn, gennem vores tilpasning guide, der giver dig mulighed for at oprette og forestille sig en nuværende original og billige derefter se gengivelse af din kreation til at være sikker på, at det passer dig. Vælg en skrifttype, tilføje en effekt til dit billede, og voila, har du skabt en reel gave til dig selv! Tilbage er kun for vores teams at tilføje deres ekspertise og din ordre vil blive leveret inden for få dage.

Andre gaver kategorien "brugerdefinerede kant" kan interessere dig:

Tilpasset Wood Table til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.