Tilpasset dug trykt med en billig billede

personlig pop art maleri
  • Tabel opskalere lærred bomuld polyester 300 g / m². kornet lærred
  • 2 cm træramme med valgfri indramning. Vaskbar svamp
  • Option Pop Art, Gotham og mere.
  • High definition udskrivning. Garanteret op til 75 år
  • Chassis nøgler fastsat en perfekt spænding. lærred strakt og hæftes i hånden
  • Leveret til dig inden for 48 timer. Overholdelse af europæiske standarder Print
  • Fransk high-end produktion i vores værksteder i Marseille.
  • Color troskab og detalje i dine billeder
Tabel lærred eksempel
Tabel leveres i 48h
Personlig Maleri Panoramic Photo Canvas - 20 x 60 cm

Vælg din størrelse

- 19 stemmer
5 kommentarer

Personlig Maleri Panoramic Photo Canvas


Kr 185,83
Denne panoramisk format i denne tabel er ideel til fotos i landskabet panoramaer. Defineret som forholdet højde bredde svarende til ½, panoramiske fotografering har en lys fremtid foran sig og Gravissimo tilbyder endelig en holder til disse meget store billeder som feriebilleder, din enestående udsigt over bjergene, byer og strande . En touch interface på Gravissimo giver dig mulighed for at justere dit foto, herunder dens kontrast og lysstyrke. Oprettelse af din foto bordet er derfor helt gennemsigtig. En dejlig gave med et foto af din familie til din bedstemor eller bedstefar, en fødselsdag eller jul.
Personlig Maleri Photo Canvas HD - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 9 stemmer
99 kommentarer

Personlig Maleri Photo Canvas HD


Kr 111,20
Specialdesign tabel bestseller lærred til din stue eller soveværelse med et foto og en besked. Herinde er en god gave idé! Forstørrelse en af ​​dine billeder på denne høje kvalitet lærred og du kan beundre det hver dag i din stue, dit soveværelse eller indgangen til huset. En stor personlig gave til Mors Dag eller fædre, jubilæum eller jul. Vælg en dimension fra vores 8 firkanter eller rektangler formater og forkæl dig selv! Monteret på en træramme, vil lærred maleri hænges på væggen umiddelbart efter modtagelsen. Her er en gave, der vil appellere sikkert til jul, en fødselsdag eller bare for sjov!
Personlig Maleri Foto Canvas Black etamp; White - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 3 stemmer
10 kommentarer

Personlig Maleri Foto Canvas Black & White


Kr 148,52
Den klassiske bord med denne skik lærred helt i sort og blanc.Idéal at fremhæve et billede, du ønsker at hænge over din seng eller i din vigtigste rum. Herinde er en god gave idé! Forstørrelse et af dine billeder på bordet, og vi vil anvende det automatisk et sort og hvidt lag for at skabe et moderne og elegant dekoration i din maison.La personlig lærred leveres klar til at hænge på væggen i dit soveværelse eller din stue . Denne personlig gave vil lokke hele familien, og du vil udødeliggøre en vigtig begivenhed.
Personlig Maleri Photo lærred Squared - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

1 stemmer

Personlig Maleri Photo lærred Squared


Kr 148,52
Og originalt design, opdage denne dug med et gitter effekt! Specialdesign fotografi skik tabel for din stue eller soveværelse. Her er en idé om oprindelige udsmykning gave! Forstørrelse en af ​​dine billeder på lærred, hvorpå der anvendes et lag gitter af de smukkeste lave powered bord lærred er monteret på en træramme. Ved modtagelse, kan du direkte hænge på en jule mur.Pour eller til minde om en vigtig begivenhed som et bryllup, en dåb eller en fødselsdag, give den personlig gave til din nære og fange dine bedste billeder.
Personlig Maleri Photo lærred Nashville - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

1 stemmer

Personlig Maleri Photo lærred Nashville


Kr 148,52
En brugerdefineret dug effekt falmet Nashville giver stil til dine billeder, som hvis de blev taget med en gammel apparat photo.Voilà en stor gave idé at nyistandsætte dit hjem! Vælg en af ​​dine bedste billeder, som påføres et lag af den fineste Nashville effet.Pratique at installere, vil maleri leveres klar til at hænge på væggen af ​​dit valg! Jul eller housewarming, tilbyder en brugerdefineret tabel, der vil øge dine familiebilleder!
Personlig Maleri Photo lærred Sammensætning - Dobbelt rektangel 40

Vælg din størrelse

1 stemmer

Personlig Maleri Photo lærred Sammensætning


Kr 223,15
Opt for originalitet med denne skik lærred maleri består af to rektangulære rammer at foretage en "galleri" høj définition.Craquez for denne idé originale indretning! Vælg et par foto eller billede, som du vil være i stand til at "skære" i halve! I minutter, kan du oprette en personlig gave værdig et kunstværk. Ved modtagelse, kan du straks hænge dit lærred maleri på væggen i et rum eller en stue.
Personlig Maleri Photo lærred Sammensætning # 2 - Double Square 40

Vælg din størrelse

1 stemmer

Personlig Maleri Photo lærred Sammensætning # 2


Kr 335,09
Vær original ved at tilbyde personlig lærred vifte sammensat af to firkantede rammer for moderne indretning! Fås i 2 størrelser, denne tabel billede, du vil skabe en skæv og original udsmykning i dit soveværelse, din stue eller indgangen til dit hjem. Gør dine fotos med høj opløsning udskrivning på en kvalitet lærred monteret på en træramme og klar ret installée.Offrez denne originale personlig gave til dine kære til en fødselsdag eller som en bryllupsgave!
Personlig Maleri Photo lærred Halvfjerdserne Love - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

1 stemmer

Personlig Maleri Photo lærred Halvfjerdserne Love


Kr 148,52
For Valentinsdag, tilbyder frihed i år original gave med denne skik dug! De 70 er kendt for at være synonyme års frihed vedrørende kærlighed. Find denne friske tilbud denne gave idé Seventies Love. Det går nu til mænd og kvinder, der søger mere romantiques.N'attendez stede, skabe en af ​​dine fotos med ideen deco valentine til dig!
Personlig Maleri Photo lærred Shariko - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 23 stemmer
1 kommentar

Personlig Maleri Photo lærred Shariko


Kr 148,52
Denne skik tabel Pop Art Shariko vil blive foretaget fra dit eget photo.Gravissimo tilbyder denne gave idé popkunst oprettet fra dit fotografi. Opret denne tabel billede popkunst som de mennesker, du holder af og give dem en personlig gave mærkning! Lad din fantasi, ændre farven og format din fotografering i en snap gennem vores skabelse grænseflade online.
Personlig Maleri Photo lærred Kærlighed Teddy - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

1 stemmer

Personlig Maleri Photo lærred Kærlighed Teddy


Kr 148,52
Gave Idé: specialtabellen amourVous billede af Teddy udkig efter et foto gave til din soulmate at fejre Valentinsdag eller dit jubilæum? Tabel klud blev lavet til dig af design team Gravissimo. Denne originale gave idé vil afsløre din kærlighed åbenlyst så forvent ikke nødvendigvis den 14. februar til afsløre din sentiments.Voici en personlig gave til alle elskere!
Personlig Maleri Photo lærred Bonne Maman parti - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

1 stemmer

Personlig Maleri Photo lærred Bonne Maman parti

Kr 148,52

Kr 133,66
Denne skik tabel Glad Mors Dag vil blive foretaget fra dit foto og den perfekte personlig gave til Mors Dag! Gravissimo tilbyder denne tabel billede udskrives fra dine personlige billeder. Vælg en familie foto eller et billede i en stor begivenhed, tilføje tekst eller dato og voila! Opret denne lærred i billedet af din mor og tilbyde en uforglemmelig stede! Slip din fantasi og skabe et overblik en gave til festivalen af ​​enlige mødre via vores online tilpasning værktøj.
Personlig Maleri Photo lærred Valentine Double Heart - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 8 stemmer
1 kommentar

Personlig Maleri Photo lærred Valentine Double Heart


Kr 148,52
Byg selv et bord med et billede og give hende, hvad Valentinsdag gave skik at fortælle ham, at du stadig er forelsket, eller at udtrykke din kærlighed for første gang. Tænk stort og tilbyde en vifte af op til gigantiske lærred 120x80 for denne original.Gravissimo tilbyder denne gave idé lavet af dine egne fotos. Opret denne tabel billede billedet af dit forhold og give en personlig gave mærkning!
Personlig Maleri Photo Canvas Red Heart - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo Canvas Red Heart


Kr 148,52
Gaven Ideen til fest af kærlighed: Tabel rødt hjerte personlig lærred St Valentin.Avec dette billede af fransk kvalitet, vil du fortælle dit livs kærlighed, hvordan du kan lide det. Formen af ​​denne gave ikke ligesom andre tilpassede afslører dybden af ​​dine følelser og deres intensitet. Under festen af ​​kærlighed, det er for par fra hele verden til at erklære deres kærlighed. Vent ikke, opflamme dit hjem med denne uigendriveligt bevis på kærlighed under Valentinsdag.
Personlig Maleri Photo lærred Heart Gold - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 8 stemmer
1 kommentar

Personlig Maleri Photo lærred Heart Gold


Kr 148,52
Optag din kærlighed til Valentinsdag, en bryllupsgave eller en fødselsdag mariage.Rien mere original end at skabe et billede til en personlig gave tabel lykkedes. Fra din smukkeste billeder moment, ringe til din personlige billede på lærred monteret på træramme og lave en brugerdefineret tabel til glæde for din partner eller din compagnon.Choisissez dit format, dit bedste skud og i en kys, skabe en unik gave gennem vores hurtige og intuitive online guiden.
Personlig Painting Canvas Photo Alfabet - 30 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Painting Canvas Photo Alfabet


Kr 170,90
Denne tabel vil Alfabet lavet af de bedste foto af din enfant.Gravissimo tilbyder denne gave ide til børn fremstillet af et billede af din søn eller datter. Opret denne skik tabel alphabet at komme dekorere rummet af dit barn. Han begynder at lære at læse? Hvad kunne være mere original end at tilbyde ham en personlig gave, der både er praktisk og dekorativ!
Personlig Maleri Photo lærred Teddy Rose - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo lærred Teddy Rose


Kr 148,52
Gave idé: bamsen billedet RoseVous tabel kigger et foto gave at dekorere rummet af en lille pige? Denne tabel personlig lærred blev skabt til dig af designteamet Gravissimo. Denne originale gave idé vil gøre det muligt for dig at tilbyde en personlig gave, der vil overraske dine kære!
Personlig Maleri Photo lærred Pink Heart Graphic - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo lærred Pink Heart Graphic


Kr 148,52
Hvad kunne være mere venlige end en gave fra hjertet til en fødselsdag, mors dag eller Valentine Gravissimo tilbyder denne originale idé: et brugerdefineret tabel hjerter og blomster med dine foretrukne foto, en, der vil behage dit omkring mere end noget andet. Denne tilpasses maleri lærred monteret på chassiset er en fantastisk personlig gave idé, overraskende og der vil glæde hver gang!
Personlig Maleri Foto lærred of Love Card - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 10 stemmer
2 kommentarer

Personlig Maleri Foto lærred of Love Card


Kr 148,52
Tøv ikke med! I anledning af Valentinsdag eller for at vise din kærlighed, vil din bedste kortet være det ene indeholder et billede af dit forhold. Denne personlig gave vil give din oprindelige interiør ære de følelser du deler med din kæreste. Dette diagram billede er mere end en erklæring, er det en hymne til kærlighed og romantik! Dit billede Photo kærlighed kortet kan monteres på chassiset på 2 eller 4 cm og fås i 8 størrelser fra mindste til det største!
Tabel Tilpasset Foto barok frame lærred - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Tabel Tilpasset Foto barok frame lærred


Kr 148,52
En original gave ide til Valentinsdag eller Mors Dag! Erklær din kærlighed ved at tilbyde en romantisk Valentinsdag gave fra et billede af din par. Eller fortæl din mor, at du elsker med dette maleri personlig foto med den smukkeste skudt af sine børn! Vær kreativ og overraske dine kære med en original personlig gave!
Personlig Maleri Photo lærred Happy Halloween - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo lærred Happy Halloween


Kr 126,13
Denne skik dug foto specielt designet til Halloween er en dekorativ idé til dit barns værelse. Vælg et billede af dit barn til at klæde spøgelser i anledning af 31. oktober. Alle hans venner raffoleront.Votre billede vil blive trykt på lærred høj styrke med top kvalitet og trykteknikker professionnelles.Votre tabel foto lærred kan monteres på chassiset på 2 eller 4 cm og vil være en meget original personlig gave!
Personlig Maleri Photo lærred Glædelig Valentinsdag Movie - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo lærred Glædelig Valentinsdag Movie


Kr 148,52
Din par er berømt i Hollywood! Vis din kæreste bud (e) du har ressourcer i form af kreativ originalitet. Ledsaget af en buket blomster, vil din Valentine være romantisk og glamourøse uhyrligt med denne skik tabel billede Glædelig Valentinsdag. Ved hjælp af et billede, skal du oprette en personlig gave, der vil matche perfekt med stemningen i din indretning.
Personlig Maleri Photo lærred Pink Heart - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo lærred Pink Heart


Kr 148,52
Skab din egen Valentinsdag gave! Ved valget blandt dine bedste billeder i et foto gave på lærred monteret på træramme og klar til at hænge på væggen. Tilpas din Valentins gave til at skabe uforglemmelige minder i dette maleri på lærred Heart Rose.
Personlig Maleri Photo Canvas Red Heart Spiral - 30 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo Canvas Red Heart Spiral


Kr 170,90
Dagen for kærester er Valentinsdag! Med din fantasi og en af ​​dine mest smukke fotografier, skabe Valentines gave af hans drømme! Gravissimo tilbyder dette foto gaveideer oprettet fra dit fotografi. Forestil dig denne tabel personlig foto Red Heart Spiral til billedet af mennesker, der er kær til dig og give dem en mindeværdig personlig gave!
Personlig Maleri Photo lærred Starlight - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 14 stemmer
1 kommentar

Personlig Maleri Photo lærred Starlight


Kr 148,52
En brugerdefineret tabel meget design lærred med Starlight.Vous faktisk har en lejlighed eller hus så er dette trendy bord Starlight bringe et sidste touch af originalitet i din dekoration. Her er en stor gave idé! Dine foretrukne billeder vil blive fremhævet med denne oprindelige formål. Overvej at tilbyde denne enestående gave at behage dem og overraske dem, uanset om jul eller Fars Dag.
Personlig Maleri Photo lærred Kelvin - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo lærred Kelvin


Kr 148,52
En tabel personlig lærred, hvis fotografi er gulnet af huden effekt? Her er et billede elegant bord til at løse farverne på et værelse i dine maison.Choisissez til en af ​​dine bedste billeder på denne tabel, der vil blive anvendt et lag Kelvin original.Ce meget personlig gave kan tilbydes både for en fødselsdag, der til jul Monteret på en træramme, vil det glæde hele familien og kan installeres meget hurtigt i din stue eller på dit værelse.
Tabel Tilpasset Foto Cartoon Canvas - 30 x 20 cm

Vælg din størrelse

1 stemmer

Tabel Tilpasset Foto Cartoon Canvas


Kr 170,90
For fans af tegneserier og tegnefilm, gør du slå superhelt fra en af ​​dine bedste billeder, som vil blive anvendt på en tegneserie effekt at skære funktioner og fun.Ce bord personlig og sjov kan tilbydes som godt for en fødselsdag som jul eller Valentinsdag! Det vil glæde din familie, der vil være glade for at beundre et billede kær deres hjerte og repræsenteret.
Personlig Maleri Photo lærred Gotham - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Personlig Maleri Photo lærred Gotham


Kr 148,52
Den klassiske lærred med helt dette maleri i sort-hvid. Ideel til at fremhæve et billede, du ønsker at hænge over din seng eller i din vigtigste rum. Herinde er en god gave idé! Forstørrelse et af dine billeder på bordet, og vi vil anvende det automatisk black & white lag for at skabe et moderne og elegant indretning i dit hjem. Lærredet leveres klar til at hænge på væggen i dit soveværelse eller din stue. Denne personlig gave vil lokke hele familien, og du vil udødeliggøre en vigtig begivenhed eller for at behage din mor til Mors dag. Den sorte og hvide fotografi efterbehandling denne tabel vil også være en perfekt gave at vise din medfølelse over tabet af en elsket.
Tabel Caisse American Photo Canvas - Hvid 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 14 stemmer
3 kommentarer

Tabel Caisse American Photo Canvas


Kr 290,31
Her er den smukkeste af alle tabellerne i lærred med hans coaching amerikanske box. Efter at tilpasset din dug på en kvalitet ramme, vi indstille din tabel i et træ billedramme hvid eller sort med tykke kanter gør det muligt at værdsætte og forbedre din tabel. Den amerikanske box tilføjer 4,5 cm træbord omkring lærredet og skaber en lettelse effekt i at øge den. Du vil elske denne meget original idé at tilbyde en personlig gave og kvalitet! Dine foretrukne familie fotos vil blive fremhævet med elegance i en amerikansk høj kvalitet fond. Giv en foto gave, der er sikker på at behage din mor til Mors dag eller din kone til din bryllupsdag. Et dekorativt objekt mere elegant at have en hukommelse af de vigtige øjeblikke i dit liv.

Altid drømt om et portræt af dig underskrevet Andy Warhol på væggene i din stue? Tøv ikke med! Vælg den bedste foto af dit forhold og oprette en tilpasset tabel klud. Foretag udvide dine mest smukke fotografier på et lærred til at skabe en unik vægdekoration, en afspejling af din smag og minder med chers.Gravissimo væsener vælger de mest resistente materialer og avanceret udstyr i digitaltryk, som garanterer dit foto på lærred maleri varer mere end 75 år.

Vælg først størrelsen på dit bord fra den brede valg, vi tilbyder (fra 20x20cm til 120x80cm). Uanset dens størrelse, kvaliteten af ​​vores produkter er konsekvent og fejlfri. Den bomuld lærred og polyester (360 g / m²) er monteret på en træramme på 2 til 4 cm og spændte meget nøje. Hun forbliver stabil gennem nøglerne leveret til tabellen og der vil stramme lærredet når det er nødvendigt.

Så uploade billedet af dit valg, lad det i sine naturlige farver eller har det sjovt at skabe en unik atmosfære takket være de mange kunstneriske effekter til rådighed. Også tilføje en tekstbesked eller et navn på dit bord. Så øjeblikkeligt se resultaterne og bekræfte, at, som du bedst kan lide. At tilbyde som en gave til en dåb eller en fødsel, for eksempel, med den smukkeste billede af baby eller lille barn!

Tilbyd et billede med dit foto og en smuk budskab om kærlighed

Reproduktionen af ​​et eller flere af dine fotos på lærred er sædvane high-definition digital print i overensstemmelse med faglige kvalitet udskrivning standarder op til 2440 dpi. Vi anvender de nyeste teknologier med vandige trykfarver hvis pigment kvalitet er høj kvalitet garanti og respektere intensiteten af ​​farverne i det oprindelige billede på dit lærred malerier.

En dug skræddersyet til jul, Valentinsdag eller jubilæum

Leveres i en høj styrke pap, vil dit billede være godt beskyttet under transport, og du vil bare nødt til at hænge på væggen for at oprette din stemning Pop'art, Gotham eller Cartoon og bringe en original touch til din indretning.

En personlig gave billigt, innovativt design, der vil overraske dine venner og familie til en fødselsdag eller til jul. Giv dem et billede med dit foto.

Lille tilføjelse til vores lærred malerier:
° Bomuld og polyester: 360 g / m²
° Træramme: 4 cm
° digital print high definition
° Overholdelse af professionel kvalitet udskrivning standarder op til 2440 dpi
° Leveres i en meget godt emballeret høj styrke pap for at undgå at beskadige stoffet under transport

Andre gaver kategorien "brugerdefinerede kant" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.