Tabel Foto Pop Art Andy Warhol personlig lærred og lærred

  • Personlig popkunst i stil med Andy Warhol
  • Lærred monteret på træramme 2 cm ekstra rammer.
  • 97 forudindstillede effekter + option DIY
  • High definition udskrivning. Garanteret op til 75 år
  • Chassis nøgler fastsat en perfekt spænding. lærred strakt og hæftes i hånden
  • Leveret til dig inden for 48 timer. Overholdelse af europæiske standarder Print
  • Fransk high-end produktion i vores værksteder i Marseille.
  • Color troskab og detalje i dine billeder
Tabel popkunst
Tabel leveres i 48h
polyester bomuld lærred
Key træramme
Personlig Foto
Pop Art Canvas Brugerdefineret 1 billede Andy Warhol - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 14 stemmer
3 kommentarer

Pop Art Canvas Brugerdefineret 1 billede Andy Warhol


Kr 148,52
En tabel Pop Art til at skabe direkte online fra en af ​​dine fotografier. For at vælge mellem 9 stilarter Pop Art motivkompositioner af Gravissimo stil kontor, besøg vores tilpasning interface og dial trin for trin din brugerdefinerede tabel. Gravissimo udvælger omhyggeligt sine materialer, blæk til lærrederne af malerier, for at sikre en god kvalitet synlig i mange år. Opret din tabel så nu Andy Warhol med din personlige foto. Det er den perfekte personlig gave til dekoration dit hus til en fødselsdag eller til jul.
Tilpasset Canvas Pop Art Andy Warhol 4 billeder - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 28 stemmer
13 kommentarer

Tilpasset Canvas Pop Art Andy Warhol 4 billeder

Kr 148,52

Kr 141,09
For fans af Andy Warhol stil, Gravissimo genskabt de oprindelige virkninger og farve forsamlinger foretaget af Pop Art master. Vælg 4 billeder, og vælge de farver og nuancer for hver af dine fotografier, og observere specialtabellen Pop Art, der er oprettet før dine øjne. Gravissimo udskrive dine fotos på høj kvalitet lærred, i high definition og i overensstemmelse med de europæiske standarder for digital print. Dit bord Pop Art emballeres derefter at blive transporteret sikkert. En ideel gave til jul, Valentinsdag eller Mors dag.
Pop Art Brugerdefineret lærred TransColor 4 billeder - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 11 stemmer
1 kommentar

Pop Art Brugerdefineret lærred TransColor 4 billeder


Kr 148,52
Leder du efter en personlig gave til dine behov? Gravissimo fungerer for dig din egen portræt på lærred pop art Transcolor med 4 billeder. En bred vifte af farver er til rådighed for at tilpasse dine billeder, er pop art portræt specialfremstillede passer til din smag! Tilpas din interiør bliver en leg med dette maleri billede popkunst lavet af dine fotografier. Med få klik kan du oprette din egen pop art portræt ved for hver af dine billeder de Transcolor farver. Det er også en personlig gave, der vil glæde hele familien, vores pop art fotokunst er lavet i Frankrig i vores værksteder, de er monteret på rammen 2.
Pop Art Brugerdefineret Canvas 4 billeder Mao - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Pop Art Brugerdefineret Canvas 4 billeder Mao


Kr 148,52
Denne tabel POP ART vil blive foretaget fra dine fotos. Hvert foto af Pop Art portrætter vil have en tydelig påvirkning fra en bred vifte af effekt POP ART Mao. En original gave ide, der vil klæde dine vægge med dit billede, dette er muligheden for en farverig udsmykning i stil pop-art Mao. Denne tabel kan monteres på rammen, hvis du ønsker, der er 5 forskellige størrelser og 9 farvekombinationer dette billede tabel tilpasser sig dine ønsker, dine gaver og dit indre! Vælg denne tabel til en fødselsdag gave, en dreng, en ven eller din familie.
Pop Art Brugerdefineret Canvas 4 billeder Marilyn Monroe - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 16 stemmer
6 kommentarer

Pop Art Brugerdefineret Canvas 4 billeder Marilyn Monroe


Kr 148,52
Nyd dine digitale fotografier til at skabe en dekoration, der er som ingen anden. Gravissimo tilbyder at vende dine billeder eller portrætter i en Pop Art maleri gengive farverne på Andy Warhol i hans serie helliget Marilyn Monroe. Et par klik er nok til at skabe hans billede Photo Pop Art, og observerede rendering bordet levende. Gravissimo er så ansvarlig for at gøre high definition udskrivning, tro mod den skitse, du har oprettet. Temmelig brugerdefinerede tabeller Marilyn Monroe til Mors dag gave til din mor eller din bedstemor.
Pop Art Brugerdefineret Canvas 4 billeder Min Pop - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Pop Art Brugerdefineret Canvas 4 billeder Min Pop


Kr 148,52
Sommeren endelig ankommer, vil ændre? Fordi Gravissimo følger trends, vores grafiske design studie giver dig billede billede af sommeren. Oplev Min Pop, en ny og original popkunst inspireret af de mest trendy farver foråret og sommeren. Fordi smag og farver skifter jævnligt, opdager nyhed af sommeren, "Mypop" eksklusive Gravissimo inspireret af de trendy farver sommeren. Vores popart malerier er trykt på bomuld og polyester kvalitet lærred, monteret på stel med en finish af høj kvalitet. De vil blive leveret i bobleplast i en meget modstandsdygtig papemballage. fødselsdag gaver, bryllup gaver, pension, julegaver eller kan være bare for sjov, alle er gode grunde til at erhverve en tabel Min Pop.
Pop Art Brugerdefineret Canvas 4 billeder Monochrome - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 19 stemmer
6 kommentarer

Pop Art Brugerdefineret Canvas 4 billeder Monochrome


Kr 148,52
Vælg op til 4 forskellige billeder til at skabe denne skik tabel Monochrome Pop Art stil. 4 for hver af dine fotografier, du kan vælge farven Pop Art Mono Chrome, som du kan lide mest. Som britiske og amerikanske kunstnere til at have lanceret Pop Art stil, du ringer dit brugerdefinerede bordet fra start til slut med den bedste kvalitet, du kan regne med Gravissimo og drastiske valg om materialer: et lærred top kvalitet (350 g / m²), blæk til ekstraordinær stivhed, selv i tid, en gran træramme. Kombinationen af ​​disse materialer sikrer dit bord et længere liv. Nyd en tarif undtagelse tilbyder en bred vifte til din kone en gave til pensionering eller til din barnepige. Ideerne er uendelige!
Pop Art Brugerdefineret Canvas Selvportræt 4 billeder - 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

Pop Art Brugerdefineret Canvas Selvportræt 4 billeder


Kr 148,52
Vælg originalitet med dette maleri billede popkunst består af fire billeder af dit valg. Den Selvportræt pop art stil består af 3 farver, der tilpasser sig kontraster dine digitale fotografier. Tast din vej dette maleri billede pop art for en original personlig gave skræddersyet til dine kære eller din familie. Flere pop art farvekombinationer er tilgængelige i vores online skabelse interface. 4 Vælg dine fotos, omdanne dem i stil pop-art Selvportræt, og du får et billede billede pop art unik. Dette er muligheden for at personliggøre alle dine julegaver eller fødselsdagsgaver til dine fotografier. Vores design interface giver dig mulighed for at se dit bord online billede pop art til et resultat garanteret 100%. Vores personlige gaver er lavet i vores værksteder i Frankrig.
Canvas Pop Art Andy Warhol American Fund - Hvid 20 x 20 cm

Vælg din størrelse

- 3 stemmer
1 kommentar

Canvas Pop Art Andy Warhol American Fund


Kr 290,31
Indret din stue eller soveværelse med dug personlig med virkning Pop Art, indrammet i en dejlig sort eller hvid amerikansk boks. En perfekt personlig gave til fans af den stil af Andy Warhol. Med vores online-værktøj, er dine billeder omdannes i et kys med en Pop Art effekt mere specifik, idet de originale effekter og farve forsamlinger lavet af Mr. Warhol selv. Du kan tilføje op til 4 forskellige billeder og vælge for hver farve nuance, men også graden af ​​skygge, du ønsker. Når dit design er afsluttet, kontrollere effekten lavet før du bekræfter din ordre. Gæsterne kan nyde gratis levering inden for 7 hverdage eller hurtigere levering i en nødsituation (24 eller 72 timer). Din personalisering vil blive trykt i høj opløsning på høj kvalitet lærred, før de monteret på en træramme. Det hele anbringes derpå i en amerikansk kasse trappe. Den træramme med en tykkelse på 4,5 cm, vil bringe elegance og modernitet til dit bord. Et sandt kunstværk til dit hjem udsmykning. Tænk over det at behage dine kære i anledning af en fødselsdag, til jul eller til en housewarming fest. Et bredt udvalg af formater til rådighed for dig og en farve valg for den amerikanske box (sort eller hvid). Så gør dit valg hurtigt og oprette din tabel med dine egne billeder!

Gør dine digitale fotos til et billede Pop Art inspireret palet af Andy Warhol og Marilyn Monroe. Tilpasningen interfacet Gravissimo tilbyder flere effekter til at skabe levende.

Det er også muligt at sammensætte sig selv sine stil 3 eller 4 farver med gør det selv løsning. Din Pop Art derefter trykt i high definition på en kvalitet lærred polyester bomuld, en særlig indstilling til din kunst. Fransk fremstillingsvirksomhed pæn og ultra hurtig levering.

Det geniale ved Hamilton til gennembrud Andy Warhol og Roy Lichtenstein, Få en original indretning stil med emblem et Pop Art bevægelse, en kritisk masse merchandising selskab ...

Et lærred Pop Art høj kvalitet til en unik og design

Lille tilføjelse til vores pop-art lærred malerier:
° Canvas Pop Art, 2 cm tyk
° gran træramme
° digital print high definition
° Overholdelse af professionel kvalitet udskrivning standarder op til 2440 dpi
° Leveres i en meget godt emballeret høj styrke pap for at undgå at beskadige stoffet under transport

Andre gaver kategorien "brugerdefinerede kant" kan interessere dig:

Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.