Tæppe Badeværelse, toilet eller bad med Tilpasset Foto


Tilpas din bademåtte med et foto, tekst eller logo. Gør din unikke og originale exit bruser eller badekar.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 215,68
- 29 stemmer
2 kommentarer
Kr 148,52
Kr 126,24
- 43 stemmer
8 kommentarer

Leder du efter en original gave til en ven eller elsket en ved at give en enkelt objekt? Tænk en uventet ide, at personlig bademåtte skiller sig ud fra gevandter for konventionelle. Ved at vælge vores skridsikker måtte til at tilpasse, er du garanteret at overraske, men også forkæle dig selv med en dagligdags objekt.

Med denne personlig gave til badeværelset, vil det være muligt at vælge et billede tæt på hjertet til den person, for hvem det er bestemt og bademåtter at udskrive direkte. Aldrig et bad gave er fundet så godt, så du kan lykønske dig på din initiativ!

Vælg en familie foto, det nyeste eller en strand paradis vil lokke alle til at gøre sig oftere i dette rum, som vil vinde en ekstra varme. Denne personlig gave vil derfor gøre det muligt at værdsætte endnu mere hans badeværelse og have det sjovt navigere.

Indret dit badeværelse med brugerdefinerede bademåtte

Fordelen ved denne originale badeværelse tilbehør er, at alle ønsker kan være vovet. Du behøver ikke at give personlige foto til en tilpasset bademåtte? Hent online, som du synes er den sjoveste, den mest zen eller opfylde forventninger din ven og du vil være sikker på at have netop henvist.

Troede slip og absorberende forskellige formater, stort bad mat eller toilet tæppe, som du vil sætte dit præg har alle de kvaliteter, der forventes af et objekt på denne måde. Child, vil din oprindelige nuværende også nyde en ældre person, der har en smuk udsigt ud af hans bad, som også vil have sikkerhed for ikke at glide. Dette kan være din mulighed for at tilbyde en mere sikker model, end det allerede har.

Oplev vores samling af bad sengetøj, til fuldt ud at tilpasse dit hjem badeværelse! Håndklæde broderi, turkis sarong svamp kvinde, badekåbe for mennesker eller dør personlig sæbe er alle ideer, der vil tillade dig at bringe et strejf enkelt indretning i dit badeværelse. Vi tilbyder et bredt udvalg af personlige håndklæde eller strand håndklæde broderi med tekst, så du kan vælge den farve og den ønskede finish (polyester eller 100% bomuld).

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Badeværelse" kan interessere dig:

Tæppe Badeværelse Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.