Mats og Brugerdefineret dørmåtte trykt med et foto


Tilpas dit tæppe eller din dørmåtte med et foto, tekst eller logo. unikke og originale udnævnelsen indgangen af ​​din lejlighed eller dit hus.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 200,83
- 43 stemmer
13 kommentarer
Kr 170,90
- 49 stemmer
24 kommentarer

Fordi vi altid sige, at det første indtryk er gode tror (dig) tilbyder en personlig dørmåtte for dit bidrag til at være så imødekommende som muligt og sige farvel til traditionel dit tæppe for indrejse. Lyse op din dør med denne praktiske og oprindelige dekorativt tilbehør: den brugerdefinerede gulvmåtter. Velkommen dine originale og unikt gæster og skabe en fantastisk effekt.

Gennem sublimering, kan vi gå videre til at skabe dit foto måtter med billeder og / eller tekst efter eget valg. Guide dig ind i vores online guide til optimal støtte til oprettelsen af ​​din oprindelige mat og dit billede. Du vil tilføje dine ferieminder, et ord af velkommen i dit hjem eller endda en humoristisk bemærkning! Tekst, symbol, baggrundsfarver, alt kan tilpasses i henhold til dine ønsker og din fantasi. Sjovt at have flere personlige billeder i collage installation eller brug en af ​​vores effekter til at forbedre dit billede.

Gør din unikke interiør med en brugerdefineret tæppe foto

Træt din entre eller indtastningen er beskidt? Nyd en skræddersyet gulv med en lille tekst som "Tør dine fødder før indtastning! ". Dit design tæppe og elg kan lægges på din dør, men også før dørene til dine børns værelse med en lille oprindelige ord og en af ​​dine ferie billeder. Opret en skræddersyet tæppe tilpasse til at dekorere de forskellige rum i dit hjem. Effektiv til at opretholde renlighed i dit hjem, vil måtten tæppe tillade hele familien til at tørre sine sko inden de kommer ind i huset.

Personlige gaver er inviteret i dit hjem med Gravissimo! Vælg nyttige eller dekorative elementer såsom lærred foto eller brugerdefinerede musemåtte, og komponere dine egne personlige fotogaver til at dekorere dit hjem med dine foretrukne familie fotos. Uanset om du kommer til ferie eller du kommer til at fejre en stor begivenhed som en fødselsdag eller dåb, vil dine bedste billeder blive afvist til uendelig på flere originale materialer end hinanden!

Den personlige dørmåtte, en original gaveidé til hjemmet eller kontoret

Indret dit hjem med dine egne designs og dermed give liv til dit hjem med denne dekorative objekt. Form din brugerdefinerede tæppe i billedet af dit hus i harmoni med dine dekorativt tilbehør. Med din "håndklæder fødder," indgangen til dit hjem vil aldrig blive uren! Her er et foto gave, der er sikker på at forføre dine venner eller naboer, der lige flyttet ind i deres nye hjem.

Tune din måtten tilpasset med dit interiør opbevaring, dit billede puder, plaid eller fotoramme. Alle disse tilbehør kan alle tilpasses til dit billede! Denne anti støv og absorberende måtter kan maskinvaskes for nem og bekvem vedligeholdelse. Den anti slip gummimåtte foto er den perfekte personlig gave til en housewarming, at byde velkommen til gæsterne, men også for nemt at ændre din ydre eller boligindretning. Og for at berige dit hjem, tilbyder vi også skridsikre bademåtter, bar måtter og tilpasses gulvmåtter at bruge som udendørs tæppe, hvis du ønsker.

Hvis du er professionel, forestille din virksomheds logo på sit dørtrin, eller ved skrivebordet af dine medarbejdere på en reklame måtte med logo. Her er en original måde at dekorere din virksomhed billigt. Bestil et eller flere brugerdefinerede tæpper og få mængderabat! Gratis levering vil være inden for 7 kun dage. Og for virksomheder, tilbyder vi bil mat, der vil komme til at tilpasse det indre af virksomhedens erhvervskøretøjer med dit brand.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Input" kan interessere dig:

Mats / Mat Brugerdefineret til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.