Musemåtter trykt med foto eller logo billigt


Tilpasset musemåtte vil føje til dit skrivebord et flot dekorativt touch. Vær opfindsom for at skabe et enkelt objekt.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 141,05
Kr 119,89
- 34 stemmer
18 kommentarer
Kr 103,74
- 22 stemmer
7 kommentarer

Fall for en personlig musemåtte til at dekorere dit skrivebord, mens lettere på din computer browsing. Vælg dine bedste foto erindringer, en familie foto, et portræt, en ferie souvenir eller en humoristisk eller kunstnerisk illustration og tilpasse den til den form og størrelse, du vælger: rund, rektangulær, gryde eller i hjerte form. Tilføj tekst, et navn, og så oprette din original og sjov brugerdefinerede musemåtte. Denne tilpasses gave vil være meget glade og vil blive tilbudt både for den nye skole dit barn for en original julegave.

Vi tilbyder også et perfekt tema musemåtte panel til en romantisk gave idé eller fuld af kærlighed med hjerter til Valentinsdag, god festival bedstemor eller med små bamse ... Dette tema vil hjælpe dig med at oprette nemmere din personlige foto gave. Du behøver kun at trække dit billede, din familie fotos eller illustration i boksen til dette formål, før beundre resultatet!

For dem, der ser det store billede, bestille et kæmpe billede musemåtte. Du vil være i stand til at placere på denne støtte dit tastatur, computer mus, blyant krukke og dit arbejde dokumenter og bruge det som en sand sub-hånd. En rigtig vigtigt og praktisk redskab. Fall for disse brugerdefinerede objekter brugsting, så praktisk som dekorativ!

En original musemåtte for at vise et billede hukommelse

Hvis du ejer en virksomhed, overveje reklame musemåtte med logo som en relevant støtte til reklame for at tilbyde corporate gave eller til at udstyre dit kontor. En måde at gøre din reklame omkostninger med brugerdefinerede salgsfremmende produkter med et fotoudskrivning. Vælg at sætte farve i din virksomhed eller i dit hjem kontor med denne personlige musemåtte til dit foto eller dit logo.

For hyper tilsluttet, eller dem, der ser deres sundhed, ergonomiske musemåtter til at tilpasse er perfekt til en komfortabel hånd position takket være sin håndledsstøtte, for ikke at nævne tæppe af lyse blå USB-mus med eksterne enheder ( 4 USB udgange), perfekt til en nørd gave!

De gaming entusiaster vil blive glade for at modtage et nyt medie for deres timers spil før skærmen. Disse tæppedesign vil være perfekt til en spiller, som stadig er i timevis brugerens mus og tastatur.

En højteknologisk billede objekt kan også tilbydes som en bryllupsgave. Blandt dem, den personlige musemåtte er en klassiker. Du kan tilbyde disse foto gaver til dit bryllup vidner til at takke dem, og så de kan holde en souvenir af denne mindeværdige dag levet sammen.

Tilbyd en personlig musemåtte med et billede til sin computer

Materialet og stof personlig musemåtte er glat og behagelig at røre ved, skummet egner sig perfekt til vores Color sublimering personalisering teknik. Billedet er så gennemsyret i produktet og tilbyder fremragende slidstyrke. Overfladen skridsikre stof egnet til alle musemodeller. Uanset om du forestille dig en skabelse skræller blander med flere billeder eller tilføje personlig tekst på en farvet baggrund, alt er muligt med de personlige foto måtter.

Her er nogle ideer af billige personlige gaver at tilbyde nørd i dit liv til en fødselsdag, jul eller Fars dag. Nyd gratis forsendelse og vælge denne desk tilbehør til at være sikker på at behage hele familien. Mand, kvinde, barn eller bedsteforælder, foto musemåtte vil appellere til alle pc-brugere og laptop! hurtigt gennemføre din ordre, og du vil modtage et par dage dit foto gave.

Og for en komplet personlig gave, skal du vælge den magiske krus eller personlig krus, der matcher musemåtte! Din far eller en ven vil være i stand til at nyde sin kaffe mens du læser hans e-mails om morgenen. Alt dette samtidig være i stand til at nyde deres favorit billeder, det være sig en familie arvestykke, et portræt af hans børn eller et landskab tog på din sidste ferie i solen. Vi tilbyder også andre dekorative eller nyttige elementer såsom personlig telefon shell (shell iPhone, Samsung shell ...), foto pude, køleskab magneter eller foto på lærred eller sædvane nøglering.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave High-Tech" kan interessere dig:

Tilpasset Mousepad til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.