Skik indgraveret Tire Bouchon sommelier med en tekst


Brænd din proptrækker med en besked eller en tekst, du kan lide. En fødselsdato eller et navn på dine kære som en gave.
Sorter efter: pris - popularitet
nye produkter
Kr 342,56
- 33 stemmer
5 kommentarer
Kr 133,59
- 67 stemmer
13 kommentarer

Leder du efter en original gave til en elsker af god vin eller en ægte passion for ønologi? Du snart inviteret til en housewarming fest? Personlig proptrækkere vil præsentere perfekt til de lejligheder, men også at tilbyde til jul, Fars Dag, en pensionering eller til en fødselsdag. Og hvorfor ikke tillade dig at udstyre dit køkken bare et tilbehør, der er både nyttigt, originalt og unikt.

Vi har udvalgt de bedste produkter fra top brands, garanterer kvalitet og perfekt og godt færdige. Vores traditionelle model dobbelt håndtag er også forsynet med en kniv til at nemt at skære låget, altid praktisk. Men du vil også finde en proptrækker rør og en anden automatisk moderne og elegant design. Uanset hvilken en du vælger, vil de alle vinelskere at åbne en flaske nemt uden at blive forstyrret efter en genstridig kork eller uden at risikere skader.

Forkæl din far eller ven en personlig proptrækker i anledning af alders- eller bare til jul

Når dit valg er foretaget blandt vores proptrækkere, personalisere det ved gravering et navn, dato eller besked. Find inspiration afhængigt af begivenheden for at fejre og den person, du tilbyder det og tænke over behagelig forandring ved at vælge en skrifttype fra dem i vores online konfigurator tilbud. Du vil være i stand til at se resultatet øjeblikkeligt på skærmen, skal du ikke tøve med at gøre flere forsøg.

Din tekst vil blive gengivet af vores team ved mekanisk gravering, så kær til guldsmede. Denne teknik "diamant" markerer metal med høj præcision. Den rustfri stål overflade er mat og dermed leger med refleksion af lys og kontrast på den rå metal.

Disse personlige proptrækkere vil være det perfekte supplement til en bred vifte af ønologi: de karafler, flasken kælder, den pourer kurv. Men vil også være et ideelt værktøj til en smagning af vine med venner eller pynte elegant bordet af en familie måltid. Dette er en unik personlig gave til en fødselsdag, Fars dag eller bedsteforældre til jul.

Andre gaver kategorien "Personlig Gave the Madlavning" kan interessere dig:

Tilpasset Tire Bouchon til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.